Megbuktam

2014. szeptember 09. 18:57

Volt egy tervem, mondhatnám, hogy választási ígéretem négy éve: a forgalom lassítása a 71-es úton. Próbálkoztunk, pályáztunk, de nem sikerült.

2014. szeptember 09. 18:57
Török Gábor
Facebook

„Meglepő módon az elmúlt napokban többen kérdezték, hogy miért nem indulok újra az önkormányzati választáson. Van pár viccesnek szánt válaszom (szeretném visszanyerni a függetlenségemet, szeretném megtartani a veretlenségemet stb.), de az az igazság, hogy megbuktam. Volt egy tervem, mondhatnám, hogy választási ígéretem négy éve: a forgalom lassítása a 71-es úton. Próbálkoztunk, pályáztunk, de nem sikerült. Köszönöm a lehetőséget és a bizalmat, sokat tanultam, s volt néhány kifejezetten szép pillanata az elmúlt négy évnek; számomra a legmaradandóbb az, amikor Sólyom László - nem is akármilyen - beszédet mondott a falunapon. Ha legközelebb újra politikusnak állok, talán sikeresebb leszek :)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2014. szeptember 10. 03:01
Az a baj, hogy nem lettél fideszes seggnyaló. Azoknak minden pályázatuk nyer. De legalább tudsz tükörbe nézni.
kamasuka
2014. szeptember 09. 21:34
Nem most Gabi, nem most ...
RAMBO
2014. szeptember 09. 20:36
Korrekt hozzáállás - bár sajnálom az apropót.
heep
2014. szeptember 09. 20:17
Azt nem tudom, hogy mi a valódi oka annak, hogy nem indul a választáson. Akár az is lehet amit mond. Bár elég távol áll tőlem a politikai világa a Töröknek, de mint ember szimpatikus. Sok sikert neki "civilként".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!