Közműdrog

2014. szeptember 03. 09:00

Még pár tíz százalék csökkentés, és a számla, ez a tipikus kommunista csökevény is örökre a múlté.

2014. szeptember 03. 09:00
Marnitz István
NOL

„Jön az állami közmű – olvassa a szalagcímet az egyszeri polgár, és mint minden fideszes politikai dizájnerdrogtól, ettől is rögtön beáll. Felrémlenek előtte a jövő Magyarországának narancssárga házfalai, melyekről szép neonháziasszony integet nemzetiszín otthonkában, hirdetve: »Én is az Első Magyar Közszolgáltató Vállalatnál vásárolok! EMKV, az Ön közellátója!« (Elnevezés Orbán Viktortól.) Eközben emberünk önkéntelenül is egy x-et rajzol a rezsiszámla kormánydicsőítő bokszába.

Napjainkban a rezsiforradalom történelmi pillanatait éljük. Minden kisiskolás kívülről fújja, hogy a magyar családokat meg kell védeni a külföldi monopolszolgáltatók túlhatalmától. Pityorka, szagyisz.

Németh Szilárd rezsibiztos ismerteti a rezsidiktatúra céljait. Először is, hogy »nálunk legyen a legolcsóbb energia«, minden megkötés nélkül, tehát világegyetem-szerte. A másik, hogy »az iparban is csökkenjen az energia«, és tényleg, túl sok az energia a magyar iparban, nem ártana egy kicsit visszavenni.

Ilyen gránittalapzaton már szinte magától nő ki a XXI. századi magyar polgár álma, a központi állami ellátó vállalat. Mely csak úgy ontja az éltető energiát, vizet, csatornát, kukást és kéményseprőt. Még pár tíz százalék csökkentés, és a számla, ez a tipikus kommunista csökevény is örökre a múlté.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2014. szeptember 03. 20:29
A Bokros Lajos által a felére csökkentett nyugdíj és a m3-enkét 1800 Ft-ra emelt víz/csatornadíj volt a normális, Pista bácsi elvtárs!
Mich
2014. szeptember 03. 15:33
Nagyon savanyú az a szőlő, mi, MSZP-Népszabadság...?!
Energetikus
2014. szeptember 03. 14:46
Kedves hozzászólók - egész EU-ban csökken az energia ára 2010-töl folyamatosan ... ez az egész diskurz itt nevetséges a "fél-európaik" számára az egész rézsicsökkentési humbukkal ... - nézzetek már körül legalább a szomszédban ...
tango47
2014. szeptember 03. 11:30
Szerintem talál majd akkor is olyan szolgáltatót a cikkíró, aki hajlandó lesz számára drágábban szolgáltatni, ha ez a dilije.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!