Breaking a biztosjelöltek meghallgatásáról!

2014. szeptember 30. 12:27

Cecilia Malmström, kereskedelmi biztosjelölt esetében nincs konszenzus a frakciók koordinátorai között. Ha tovább gyűrűzik az ügy, az magával ránthat néhányat a nagy pártok jelöltjei közül is.

2014. szeptember 30. 12:27
Jávor Benedek
Jávor Benedek
Facebook

Breaking a biztosjelöltek meghallgatásáról! Az EU-USA kereskedelmi partnerségi megállapodás (TTIP) részét képező befektetőket védő vitarendezési eljárásával (ISDS) kapcsolatos zavaros állásfoglalásai miatt Cecilia Malmström, kereskedelmi biztosjelölt esetében nincs konszenzus a frakciók koordinátorai között, így ma délben szavazásra kerül sor a kereskedelmi bizottságban. Ha a koordinátorok álláspontja a szavazásnál is érvényesül, és Malmström elbukik az EP-ben, az akár első dominóként felboríthatja az előzetes nagykoalíciós megállapodást a jelöltek támogatására.

És bár Malmström a liberálisok jelöltje, így a két nagy érdekei egyelőre nem sérülnek, de ha tovább gyűrűzik az ügy, az magával ránthat néhányat a nagy pártok jelöltjei közül is, az pedig szétmorzsolhatja az egész megállapodást. Ami kellemetlen perceket/órákat/napokat szerezhet a vitatott jelölteknek, Canetenek, Bratuseknek, Moscovicinek, Hillnek – és Navracsicsnak.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2014. szeptember 30. 21:59
Egy biztos. Te ott soha nem leszel biztos.
Mich
2014. szeptember 30. 21:46
Gennyes Benedek.
enes
2014. szeptember 30. 16:16
Breaking... Eszébe sem jut,hogy magyarul fogalmazzon.
balbako_
2014. szeptember 30. 15:10
Tessék elgondolkodni azon, mi az anyja picsájáért szavaztak erre a baromra akik azt tették?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!