Barroso még utoljára beletörölte a lábát Orbánba

2014. szeptember 12. 09:51

A fordítási botrányok, az állandó magyarázkodás, a kettős beszéd éveken keresztül megtette a magáét, pluszbónusz kiderült az is, hogy aláírása sem ér egy lyukas eurocentest.

2014. szeptember 12. 09:51
Fabius
Varánusz

„»Akkor itt van ez a két levél: az egyik magyarul, a másik angolul. Aláírom először a magyart, remélem, az van benne, amiről tudok«. Ez a mondat mindent elmond arról amit Orbánról gondolnak az Unióban, és kb a világban is. A fordítási botrányok, az állandó magyarázkodás, a kettős beszéd éveken keresztül megtette a magáét, pluszbónusz kiderült az is, hogy aláírása sem ér egy lyukas eurocentest. (…)

A kedvességért és a kohéziós alapból nyomott pénzért cserébe Mindenórás Tábornok nertárs bájosan mosolygott, sliccig meghajolt és aszonta: »az új alkotmány körüli vitákban mindig az EB-t tartotta az egyetlen pártatlan félnek.« Azt az EB-t, amit mindig elfogultsággal, tájékozatlansággal, bértollnoksággal vádolt, mikor mit kívánt meg a napi érdek és az ügymenet.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 321 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ángyán Páván
2014. szeptember 13. 12:57
Egyébként nem értem: ha a kommunisták, lomposok, maszoppisták, dekások, premenstruációsok, jobbikosok, magyar hajnalosok mind ugyanarra a Szabadnép félórára járnak, az aznapi Orbánfikázó direktivákért, és mind ugyanazt irják, minek ennyi médiageci és minek ennyi elbaszott párt?
nimród
2014. szeptember 12. 20:54
Baromság, a szerző a vágyálmát ténynek minősíti. Barroso és Orbán között kifejezetten jó a viszony. Soha eszébe nem jutott, hogy "Orbánba törölje a lábát". Így a végén meg pláne nem. A poszt amúgy szót sem érdemelne, csak azért érdekes, mert jól mutatja a ballib tábor rettenetes frusztráltságát.
catalina9
2014. szeptember 12. 18:55
Felebarát 2014. szeptember 12. 12:33 nem vagy egy kissé fóbiás :D?" Miből gondolja?
Zernebock
2014. szeptember 12. 18:48
A két levelet, leforditva, nem Barroso hozta ? MIRŐL beszéltek ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!