Itt az igazság az Igazságról!

2014. augusztus 05. 15:11

Ezt már nem hallgattathatja el egyik háttérhatalom sem, bármelyikről is legyen szó. Csak írja be a generátorba a legkedvesebb szavát, amiről Ön szerint a tudjukkik nem engednek beszélni és gondolkodni, és máris összeáll a kép.

2014. augusztus 05. 15:11
Zsigmond és Péterfy
Mandiner

Vállaljuk a kockázatokat, és közöljük az Igazság igaz forrását. Ezt már nem hallgattathatja el egyik háttérhatalom sem, bármelyikről is legyen szó. Most mindenről − MINDENRŐL − megtudjuk az igazságot!

Az Index közölte azt a generátort, amiből mindenre fény derülhet. Csak írja be a generátorba a legkedvesebb szavát, amiről Ön szerint a tudjukkik nem engednek beszélni és gondolkodni, és máris összeáll a kép. Mi is próbát tettünk a posztmodern idők delphoi jósdájával − majd felvettük a szépen gyarapodó generátorgyűjteményünkbe. Ezek jöttek ki.

„A ZSIDÓK a régi világrend kozmikus összeesküvése. A beavatottak számára ismert igazság a következő:

A Google ügynökei kikísérleteztek egy lehallgatási technológiát, aminek révén világszerte elrejtett bázisokkal lerombolták a World Trade Center tornyait. Erről tudomást szereztek a GMO-maffia tagjai, és tiltott machinációkba kezdtek, hogy életre hívják a globális pénzkartellt.

Ezt követően a ZSIDÓK menetébe is beavatkoztak: a Bermuda-háromszögben titkos magánhadsereggel betegítették meg embereket, és erre még az IMF oligarchái is felfedték a titkaikat.

Mindennek világos nyoma látható a csakrák elhelyezkedésében. Ez pedig összetalálkozik azzal a ténnyel, hogy a ZSIDÓK idején a Dél-Amerikában bujkáló Attila, a nagy magyar államalapító megjelent az ENSZ-ben... Véletlen? Aligha!”

*

Az ŐSI IDEGENEK a valódi irányító rend legtitkosabb tudása. Az üldözött igazság a következő:

A Trilaterális Bizottság vezetői magas frekvencián vitalizáltak egy agymosási módszert, aminek révén titkos magánhadsereggel lerombolták a World Trade Center tornyait. Erről tudomást szereztek a gyógyszerlobbi ügynökei, és összeesküvést szőttek, hogy megalkossák az AIDS-t.

Ezt követően az ŐSI IDEGENEK menetébe is beavatkoztak: a Bermuda-háromszögben világszerte elrejtett bázisokkal betegítették meg embereket, és erre még a zsidók is felfedték a titkaikat.

Mindennek világos nyoma látható a magyarok DNS-spiráljában. Nem lehet nem tudomást venni arról sem, hogy az ŐSI IDEGENEK idején az új kort hibernációban váró Hitler újra felbukkant... Véletlen? Aligha!”

*

„Az OKKULT NÁCIK a valódi irányító rend kozmikus összeesküvése. A beavatottak számára ismert igazság a következő:

Az IMF oligarchái okkult módon megteremtettek egy elmekontroll-tréninget, aminek révén fluoridokkal felrobbantották a Tunguszka-meteort. Erről tudomást szereztek a Google ügynökei, és összeesküvést szőttek, hogy életre hívják a globális pénzkartellt.

Ezt követően az OKKULT NÁCIK menetébe is beavatkoztak: titkos légifolyosókon keresztül fekete helikopterekkel irtották ki az élővilágot, és erre még a GMO-maffia tagjai is felfedték a titkaikat.

Mindennek világos nyoma látható a Bibliában. Ezek után nehéz cáfolni, hogy az OKKULT NÁCIK idején az új kort hibernációban váró J. F. Kennedy lélekmintázata bolygatta meg a Föld auráját... Véletlen? Aligha!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polnemkor
2014. augusztus 06. 09:58
Aki bármely eseményről a "hivatalos", azaz a kvázi kötelező állásponttól eltérő, azt kicsit is megkérdőjelező elgondolást fogalmaz meg, azt azonnal tegyük nevetségessé, gúny tárgyává, hogy senki, aki kicsit is félti "szellemi bőrét", ne is merjen nyíltan hozzászólni, csak és kizárólag a hivatalos verziót visszabüfögni. Erre a legjobb példa 9/11. Ahol a hivatalos magyarázat nyilvánvalóan tragikomikusan és igénytelenül idétlen, de nagyon kevesen merik ezt kimondani, leírni.
puszika
2014. augusztus 05. 19:21
Na tessék! Ebből is látszik mekkora igazat szólt Orbán a Tusványoson! "Ezek után minden megtörténhet" A liberátorok már csak ilyenek. Az illiberátorok, meg csak ilyenek.
briganti
2014. augusztus 05. 17:12
Gyepmester! Te betépve szeretsz aljaskodni?
Akitlosz
2014. augusztus 05. 17:08
"J. F. Kennedy lélekmintázata bolygatta meg a Föld auráját." Nem a lélekmintázata, hanem amit megtudott, s ami ellen fel akart lépni. https://www.youtube.com/watch?v=JzlgM95xLoU Ő mint amerikai elnök bizony nem a levegőbe beszélt. Gyorsan meg is gyilkolták. Egy amerikai elnök nem tehet mást, minthogy követi a háttérhatalom tanácsait, s megvédi annak érdekeit. Már ha nyugodtan akarja élvezni később az elnöki nyugdíjat. Vagy új járhat, mint Kennedy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!