Magyarország: bolondok háza

2014. augusztus 12. 07:27

tudathasadt embertől mindenki ódzkodik, mindenki, kerüli. A tudathasadt országot, Kedves Vezetőnknek hála, lassacskán az egész világ elszigeteli. Határaikon belül hagy tobzódjanak csak a bolond magyarok!

2014. augusztus 12. 07:27
Varga T. Róbert
Népszava

Lehetett mellett verni, hogy a csőd széléről visszarántva az országot most átadnak egy ekkora arénát. De balról, meg középről, mégiscsak felötlött, hogy ehhez ki kellett rabolniuk az embereket, meg kellett vonni tőlük jövőbeli befektetéseiket, s le kellett paktálni a 20 éve még gyűlölt oroszokkal. De ez nem érdekel jobbról senkit. Mert a cél, mint tudjuk, szentesíti az eszközt. A miniszterelnök sportszerető ember, a sportszerűséget azonban sem ő, sem holdudvara nem ismeri. Építenek egy arénát, a Fradi öltözője luxus, a vendégeké fapados. Nyilván hasonlóan nemes lelkű megfontolásból nem kaphattak meghívót a klub közelmúltbeli elnökei sem. Kevin McCabe például a csődből vakarta ki a klubot, de ez is kevés volt egy levélhez.

Ez aztán az igazán magyaros. Meg Viktátoros. Meg skizofrén.

Ennek az elmebajnak az egyik súlyos válfaja amúgy a disszociatív személyiségzavar. Ilyenkor az elkülönült személyiségek nem képesek egymásról tudomást venni. Magyarország vezetői nem akarnak másfajta véleményt meghallani. Nem létezik más vélemény, csak az övék. Beteg elmék beteg országa ez. A tudathasadt embertől mindenki ódzkodik, mindenki, kerüli. A tudathasadt országot, Kedves Vezetőnknek hála, lassacskán az egész világ elszigeteli. Határaikon belül hagy tobzódjanak csak a bolond magyarok!

Csak azt nem tudom, mi lesz azokkal, akikben még pislákol az értelem szikrája.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2014. augusztus 12. 15:02
Népszava = bolondok háza nem EZT akartad mondani, kedves bentlakó...?!
justiceforhungary
2014. augusztus 12. 12:38
ezeket kell eltartsuk az adóforintjainkból ? miért ?
justiceforhungary
2014. augusztus 12. 12:37
hülye
S0ma
2014. augusztus 12. 11:50
"disszociatív személyiségzavar. " --- Ambivalens agyi potenciazavaros, de takaros.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!