Valószínűség szerint Orbán is szabadkőműves

2014. augusztus 13. 11:54

Összehangolt művelet folyik a sötétség erőinek előretolására, segítésére, és ezeket szabadkőműves páholyokból vezénylik. Interjú.

2014. augusztus 13. 11:54
Orosz Mihály Zoltán
Hír24

(…) Hogyan fér össze a krisztusi eszme, mondjuk, a virtuális akasztással?

Miért ne férne össze?

Kérdezem.

Én azt gondolom, összefér. Az én kereszténységem a harcias lovagi kereszténység, ahol az igazság és a becsület, a templomos lovagoknak az ideálja, meg a szamurájoknak az ideálja. Ahol az igazság és a becsület etikája domborodik, és nem ez a nyálas szeretet, nem ez az ostoba megbocsátás. (…) A mostani egyház ezt félremagyarázza. A szabadkőművesség által megszállt egyház.

Ott is?

Ott is! Ha kell, Raffai Ernő könyveit olvassa el! A szabadkőműves páholy jegyzőkönyveiből tételesen kimutatja. Nem én találtam ki! (...)

(…) Van az a vicc Mórickával, vagy Pistikével, mindegy, hogy »magának mindenről ugyanaz jut eszébe«. Ön a világtörténelem minden eseménye mögött a szabadkőműveseket sejti. Nem fordult meg a fejében, hogy lehetnek a világban olyan történések, amiket nem biztos, hogy ebben a metszetben érdemes vizsgálni?

Én azt mondom, hogy ebben kell. Összehangolt művelet folyik a sötétség erőinek előretolására, segítésére, és ezeket szabadkőműves páholyokból vezénylik.

(…) Ahhoz elég erősek, hogy mindent gyarmattá tesznek, de ahhoz gyöngék, hogy elhallgattassák Érpatak polgármesterét?

Magyarországot nem tudják olyan könnyen. De van egy barátom, aki mindig azt mondja, hogy én nem fogok természetes halált halni. Lehet, hogy engem is majd lerendeznek, de ez most teljesen mindegy.

(…) A mostani magyar kormány is szabadkőműves befolyás alatt van?

Igen. Most próbál kiszabadulni. Nem tudom, mit marakodnak ott a páholytestvérekkel.

(…) Orbán Viktor is szabadkőműves?

Nagy valószínűség szerint igen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2014. augusztus 13. 15:58
Semmi kétség, miután néhány menetrendszerinti repülőgép megfelelően leszedálja a lakosságot chemtrail felhőkkel, megjelennek a gyíkemberek, és átveszik a hatalmat Érpatakon.
OberEnnsinnen
2014. augusztus 13. 14:26
Hasznos idióta. Az a kérdés, kinek hasznos? ...Aki a szabadkőművességet szidja, az bolond, hisz Orosz Mihály Zoltán is valszínű, az. Röviden: egy ilyen gondolkodású ember nézeteivel kötelező a szembenállás. Szabadkőművesek tehát, - olyanok, akik még rosszban is sántikálnának - nincsenek. Bilderberg is konteó. Még egyszer: kinek hasznos ez az idióta? Ki volt az a mentor, 15-20 évvel ezelőtt, aki elindította pályáján OMZ-t? Ez lenne valójában az érdekes.
Orbán Páván
2014. augusztus 13. 13:54
Disclosure Now: NEW 3-HR Russian Documentary Blasts Financial Tyranny! http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1107-new-russian-doc
Orbán Páván
2014. augusztus 13. 13:53
A történelem legnagyobb titka derülhet ki - A FED 2,420,937.4 tonna aranyat lopott össze és irányította a történelmet 2013. Január 30-án az orosz televízió (REN-TV) 3 órás főműsoridőben mutatta be a "SHADOW GOLD" című dokumentumfilmet, mely a "Financial Tyranny" - a globális pénzhatalmi elitet röpítette (képletesen) a levegőbe, annyira nyílt és tényfeltáró volt... Témája az elmúlt hetekben az Illuminati kezében lévő FED (Federal Reserve) volt ! http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2013/02/a-tortenelem-legnagyobb-titka-derulhet.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!