Árok Kornélt Velez Árpád pincéjében mutatták be nekem

2014. augusztus 13. 16:00

Velez közölte, hogy titkos akcióra hívtak: mozgósító szpotot forgatok a rendvédelmisek első demonstrációjára, amennyiben vállalom. A társaság a lelkemre kötötte, hogy nem derülhet ki, hogy az MSZP-vezetés mozgatja a tüntetést.

2014. augusztus 13. 16:00
Németh Gábor
lopott blog

„Árok Kornélt Harangozó Tomi barátjaként mutatták be nekem Velez Árpi pincéjében. (!) Velez ott közölte, hogy titkos akcióra hívtak: mozgósító szpotot forgatok a rendvédelmisek első (»Hivatásunk védelmében« elnevezésű) demonstrációjára, amennyiben vállalom. A társaság a lelkemre kötötte, hogy nem derülhet ki, hogy az MSZP vezetés mozgatja a tüntetést. Vajon akkor sem tudták, kié az Egyenlítő, vagy csak most lettek ilyen feledékenyek?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2014. augusztus 14. 10:56
Ez akkor egy összeesküvés? Jajjjj de izgi!
Horlas
2014. augusztus 14. 07:42
Nincs feleslegesebb egy tegnapi napilapnál. Meg egy hároméves eseményt szellőztető blognál. Hacsak nem az a cél, hogy a renegát, szocdemek mögé beálló Árok Kornélról bebizonyítsák, hogy három éve még a szocialisták csicskása volt. Takarítsuk el a konkurenciát Falus doktor elől!
GV0917
2014. augusztus 13. 19:19
Kezdetben vala a Velez.Vala nékije pinecéje is! Boriska, is, Mariska is egy helyen. Az Árok partján... Egyszer csak elkezdenek valamit Harangozni. Harangozó. Baja, az ő baja a videó! Árok fecseg- "fecseg a felszín, hallgat a mély," ahol megterveztek dolgokat, a pince mélye! De tényleg bohócokra bízták, parvenűkre. Jelentéktelen csórikákra! Már konspirálni sem tudtok! Nincs lejjebb!
enmar
2014. augusztus 13. 17:58
De hová lett tóbiás?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!