Viszlát, magyar foci, keresek más hobbit

2014. augusztus 28. 14:49

Az MLSZ tesz arra, hogy vannak-e szurkolók egy meccsen.

2014. augusztus 28. 14:49
Fekő Ádám
Maródiak Listája

Nekem nincs szurkolói kártyám, és nem is lesz egy ideig, erről viszont nem én tehetek. A kártya elvi szinten engem alapvetően nem érdekelt, nincs titkolnivalóm, ha az MLSZ-t boldoggá teszi, hogy megadom a születési évemet, akkor nem gördítek eléjük akadályt.

A gyakorlat viszont azt mutatja, hogy az MLSZ tesz arra, hogy vannak-e szurkolók egy meccsen. Elfoglaltságaim miatt úgy terveztem, hogy legközelebb csak a Diósgyőr–Honvédra látogatok haza, ami, terveim szerint, egy kellemes őszi napsütéses meccs lesz szombat délután. Egészen addig nem is leszek Miskolcon.

Viszont ez azt jelenti, hogy a meccsre egyszerűen nem engednek be: szurkolói kártyát nem állítanak ki meccsnapokon, más nem válthatja ki, és mivel Magyarországon vagyunk, online igénylésről egy percig sem volt szó. (…)

Belefért eddig a szar foci, az omladozó lelátó, az emberek szánakozó tekintete, amikor látják, hogy én még tényleg tudok lelkesedni egy olyan bajnokságért, amiben nagyjából két-három évente robban ki egy jó kis bundabotrány. Azt viszont már nem nyelem le, hogy szabadságot kelljen kivennem csak azért, hogy a meccs előtt egy nappal megteremthessem az elvi lehetőségét annak, hogy később egy csomó időt elbaszhassak erre az egészre.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
potyka
2014. augusztus 29. 06:44
A kis türelmetlen. Jó munkához idő kell, a lassúhoz még több. :DDDDD
himitsu
2014. augusztus 28. 21:14
Azért a nemzeti sportnak derűlátásból ma is kijutott: "A 2-0-s győzelem éppen elegendő lenne a magyar bajnoknak a továbbjutáshoz." 1-3 után mindenképpen...
indiáner
2014. augusztus 28. 20:36
"szurkolói kártya" Gondoltam beírom, mert ez lenne a lényeg, hogy kell-e vagy nem, meg hogy hogyan lehet kiváltani.
kuwiq
2014. augusztus 28. 19:00
egy dolog, hogy a szövetség hogy viszonyul a nézőszámhoz, egy másik meg, hogy az állítólag vállalkozásként működő klubok hogy viszonyulnak hozzá - ugyanúgy leszarják, ami azért meglepő, ha racionálisan nézzük a dolgot, vagy magyarul álnaivan, hiszen végülis futballklubok lennének, a minél több néző több hirdetőt és több pénzt hoz , na de Magyarország nem arról híres, hogy a válllakozások itt valóban abból élnek, ami a tevékenységi körükben szerepel a sok álnaiv német, angol klubról inkább nem beszélnék, azok egy része szintén üzleti vállakozás - más részük meg milliárdosok játszótere - de az eredmények, meg a nézőszám nekik is fontos, nézők nélkül nem lenne teljes a szórakozás anno még az átkosban jétákosok vetették fel, hogy mi lenne, ha nem kéne mindenféle idióta sportállásba menekülni, meg ilyen olyan indokokat kitalálni, hogy fizessék a játékosokat, hanem robbantsák fel közöttük a hazai meccsek bevételét az kapitalizmus lenne b+, hülyék vagytok???? le akartok csukatni??? mondták a vezetők, és ennyiben maradt a dolog ma a játékosok tiltakoznának, ha valaki felvetné, hogy a meccsbevételből kéne megélniük
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!