Pásztor-píszí

2014. augusztus 02. 14:50

A közvélemény-formálók mondatai, legyenek bármilyen okosak és megszívlelendők, üresen puffannak a borsodi flaszteren, ahol már öt évvel ezelőtt is tömegek tüntettek a volt rendőrkapitány mellett.

2014. augusztus 02. 14:50
Doros Judit
NOL

„Lassan egy hónapja Pásztor bejelentésének, de a személye körüli vita nemhogy csitulna, egyre erősödik. Akadt például, aki a jelölés miatt kilépett a Demokratikus Koalícióból. Lapunkban is egymást érték a publicisztikák arról, miért elfogadhatatlan a liberális-baloldali-demokrata gondolkodók számára egy olyan polgármesterjelölt, aki öt évvel ezelőtt kerek perec azt mondta: kisebbségi nemzettársainkkal nem megy az együttélés.

Ezt a mondatot most már nem ismételte meg, ehelyett úgy fogalmazott: az eddigi integrációs programok sorra elbuktak, ezért a cigányságot mint közösséget kell építeni, tisztelve annak saját törvényeit is. Pásztor Albert persze mondhatná most akár azt is, hogy négy füle van egy lónak, vagy hogy mégsem mozog a föld. Akik öt évvel ezelőtti mondataira emlékeznek csak, azoknak ő már nem lesz »comme il faut« semmilyen értelemben.

Bizonyos körökben akkor sem látják majd szívesen, ha elnyeri a polgármesteri széket, s dolgozzon ki bármilyen sikeres integrációs programot, akadnak majd fanyalgók.

Dönteni azonban Miskolcon fognak róla. A közvélemény-formálók mondatai, legyenek bármilyen okosak és megszívlelendők, üresen puffannak a borsodi flaszteren, ahol már öt évvel ezelőtt is tömegek tüntettek a volt rendőrkapitány mellett. Ha akkor szerették, miért tennének most másként?” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gjallarhornet
2014. augusztus 03. 12:00
NYÁJ KERESTETIK MISKOLCON!!! A Pásztor már megvan...
Peter8811
2014. augusztus 03. 08:55
Te piszid jobb?
tango47
2014. augusztus 02. 19:30
Azért azt bárki komolyan gondolja, hogy egy polgármesternek elég egy igaz, vagy vitatható mondatot mondani, és azzal már alkalmas is egy ilyen tisztség ellátására?
puszika
2014. augusztus 02. 16:21
Ah! A dédelgetett kívánságok,meg a valóság között nagy ám a hézag,kedves Judit! Ezt önnek mint a Népszabó firkászának illene tudnia!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!