Így beszél egy lélek nélküli materialista

2014. július 14. 11:45

Kedves Tóta W. Árpád! Újra bebizonyította, hogy maga csak egy képmutató liberális. Surprise, surprise…

2014. július 14. 11:45
Veisz Márton
OXOX

„Kedves Tóta W. Árpád! Újra bebizonyította, hogy maga csak egy képmutató liberális. Surprise, surprise…


(A cikk erre született reakcióként.)

Tegyünk tisztába pár dolgot: az embereknek van lelkük. Nem tudom magának mi jutott, de a (gonosz elnyomó) többség így van a dologgal. Így aztán szeret, rajong, gyűlöl, kétségbeesik, stb. És itt nem is csak a sportról van szó, még ha objektíve a foci ér a legtöbbjükhöz is a világon, de beszélhetnénk zenéről, művészetekről, akár a szerelemről, satöbbi.

Persze ez a rajongás nem mindig jó befektetés. Például sokkal értelmesebb dologra is költhetném a pénzem biztosan, mint hogy jegyet veszek például egy koncertre. De nem, valaki csak azért is elmegy mondjuk a VOLT-ra, mert az neki jó. Én csak azért is szurkolok a Fradinak és ennek a magyar válogatottnak, mert az úgy nekem jó. Jó érzést ad. Tudod, a lelkemnek. Szerencsére nem Orwell világában élünk, ahol nem lehet focizni.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2014. július 14. 20:06
Csak képmutató liberátor? Az még hagyján,de egy ostoba nagyképű HVG fan!!!
antioxi
2014. július 14. 17:00
Csak egy ilyen hungarofób zsidó majom mint Tót a Weisz tud elélvezni arra, hogy a magyar foci szar (valóban, most az de ezen élvezkedni, csak egy deviáns tud, mint a Tót a Weisz).
egysegelem
2014. július 14. 15:59
Fenebe, mar valaki leirta folottem, hogy Worluk cikke szar volt, de ez a reakcio ra, meg egyenesen katasztrofa.
Thasaidon
2014. július 14. 14:45
Szerintem W. mondanivalója elsősorban arra irányult, hogy félrevezető és káros, ha úgy tulajdonítanak túlzott jelentőséget a focinak, hogy közben az ország romokban, mert ilyen helyzetben a sportőrület akarva-akaratlanul is csak porhintésként szolgál, hogy az emberek legalább kis időre ne lássák, milyen szarban van az országuk. Persze, szokás szerint erős W. fogalmazásmódja, de a mondanivalóját lényegében megalapozottnak találom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!