Provokátorok és bérháborgók között

2014. július 07. 15:50

Identitászavaros provokátorok és begörcsölt bérfelháborodók a kordon két oldalán: ez ma a Budapest Pride.

2014. július 07. 15:50
Havas Jon
Jobbegyenes

A felvonulók azt hazudják, hogy a melegek elfogadása és a kölcsönös tolerancia jegyében mennek ki az utcára. De nincs az a mennyiségű szappanbuborék, amely el tudná fedni a fel-felbukkanó valódi érzelmeket: a keresztény, nemzeti, családcentrikus középosztállyal szembeni frusztrált gyűlöletet, amely hol gúnyos megjegyzésekben, hol primitív trágárság formájában jut kifejezésre. Évről évre, menetrendszerűen.

A velük szemben felsorakozó buzizók azt hazudják, a családi értékek védelmében vonulnak fel, pedig valójában ugyanaz a vágy fűti őket, mint a kordon túloldalán egy harcos kisebbséget: szeretnének hétköznapi hősök lenni, akik jól odacsapnak az ellenségnek, hogy aztán otthon a kocsmában, haveri körben bezsebeljék az ezért járó, kétes értékű elismerést.

Ezeket az embereket nem érdeklik a homoszexuálisok elfogadása, vélt vagy valós kirekesztése, az ellentábort pedig végképp nem meggyőzni akarják, hanem megsemmisíteni, elhallgattatni. Amikor a szakállas papnak öltözött félkegyelmű faszt rajzol Nagy-Magyarországra, nem gondol bele, hány olyan ember él a Kárpát-medencében, aki érzelmileg kötődik ehhez a szimbólumhoz, és mellesleg a saját neméhez vonzódik. Ugyanez fordítva: amikor a mocskosbuzizó válogatás nélkül buziz le bárkit (nem csak a Pride-on vonaglókat), nem gondol bele, hogy ezzel saját táborán belül is hány tisztességes, nemzetben gondolkozó homoszexuálist sért meg.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvami
2014. július 08. 11:31
A provokátorok azok, akik a Pride-ot megszervezték és a résztvevők. A provokációra általában egy normális ember gyakran válaszol is, és ezek voltak azok akik a kordonon kivül fejezték ki a felhaborodásukat. Az írás turpissága az, hogy a szerző mendkét félt összemossa...
gwrf
2014. július 08. 09:14
egyetértek a cikkel. Valójában nem éri jogsérelem Magyarországon a melegeket. Van pár félkegyelmű idióta, mint ez az érpataki szerencsétlen. Ők hőbörögnek, aminek láttán a melegek igazolva érzik azon félelmüket, hogy mégiscsak elnyomják őket. A helyén kellene kezelni a dolgokat. Akit nem érdekelnek/zavarnak a buzik, ne foglalkozzanak velük, ne keressék a társaságukat. Akit zavarnak az érpataki polgármesterek, ne foglalkozzanak velük, ne keressék a társaságukat.
Andre1bp
2014. július 07. 23:59
az egyházak egész évben a melegeket gyalázzák, uszítanak ellenük. Az mért nem zavarja a degenerált szerzőt?
Andre1bp
2014. július 07. 23:57
"a keresztény, nemzeti, családcentrikus középosztállyal szembeni frusztrált gyűlöletet, amely hol gúnyos megjegyzésekben, hol primitív trágárság formájában jut kifejezésre. Évről évre, menetrendszerűen." Az egyházak uszítanak a melegek meggyilkolására, nem pedig fordítva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!