Föld, föld!

2014. július 06. 17:32

Míg mi tanulunk, az anthraxos húsból gyerekeknek, időseknek főző vendéglátós a csapatával a strandfoci bajnokság tiszakécskei fordulójában múlatta az időt.

2014. július 06. 17:32
Friss Róbert
Népszava

„Tiszafüreden például legalább is erős a gyanú, hogy a Fazekas Sándor miniszterhez (és fideszes körökhöz) erős baráti szálak fűzik azt a vállalkozót, aki úgy nyert földpályázatot, hogy az állattartáshoz mit sem ért. A baráti szálak nagyon erősek lehettek, ha egyszer a szarvasmarhák lépfenés megbetegedését, elhullását el lehetett hallgatni, amíg - a rendőrség szerint - a feldolgozott állatok húsát el nem adták egy közétkeztetéssel is foglalkozó vállalkozónak. A feketén értékesített hús pedig elkerülte még a Fidesz által értelmetlenül átszervezett rendszer hatósági vizsgálatát is. A következményt tudjuk. Maga a miniszter azért nem annyira barátkozó, hogy vágóhídra menjen: ahhoz, hogy a közvéleményt tájékoztatni lehessen, az ügyben intézkedő hatóságoknak a szükséges ismeretek birtokában kell lenniük - hagyja nyitva a menekülés kiskapuját: hivatalosan későn értesültek a történtekről. A miértről hallgat.

»A hozzáértés, a tudás és a szorgalom az előttünk álló évtizedben fel fognak értékelődni«- mondta a kormányfő Gödöllőn, bár - mint a tiszafüredi példa mutatja - nem minden friss földtulajdonosnak adattak meg ezek az értékek. Magyarország sokat tanulhat a gazdáktól, mert ők pontosan tudják, vetés nélkül nincs aratás, amit az egész országnak meg kell tanulnia - tette hozzá. Tanuljuk, tanuljuk, ha másként nem, hát lépfenésen. Míg mi tanulunk, az anthraxos húsból gyerekeknek, időseknek főző vendéglátós a csapatával a strandfoci bajnokság tiszakécskei fordulójában múlatta az időt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tas0125
2014. július 07. 11:25
Friss R. egy magasan kvalifikált Úri ember. De hát, hogy lehet ennyire primitív barom. A fától nem látja a baloldalt. Ma nap lassan nem vehetek egy 15 "DK"-s parizert. NÉPSZAVÁNAK javaslom, a szerzőik között pszichológiai vizsgálaton kell átesni. Talán a lapjuk akkor még megveszik a lapot hébe-hóba. Miért kellene ezt állami pénzen fenntartani. Fölösleges az ifjúságot rontani, hátha kézbe veszik.
Peter8811
2014. július 07. 08:57
Ha én Népszava lenék, Büdös picsába mennék!
atila68
2014. július 07. 08:17
http://youtu.be/uGHsxMqpL0c Róbertnek ebből is sikerült egy helyre kia orbánozást kanyarítani.
Gregorius
2014. július 06. 22:40
Egy japán a helyi TV-ben hajlongva kérne bocsánatot a közösségtől, amelyet veszélyeztetett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!