Pitypang

2014. július 19. 08:44

Egy bélyeggel küzdeni az autonómiáért, s méghozzá egy nemzetslamasztikai sóhivatal élén és annak első konkrét tevékenysége gyanánt – nos, mindezt aránytalannak és nevetségesnek érzem.

2014. július 19. 08:44
Demény Péter
Maszol

„Ez a mély mívű marhaság jutott eszembe most, midőn Szász Jenő és Fekete György kijelentéseit olvasom, akik azért nyilatkoztak meg, mert Budapesten bemutatták az első székely bélyeget. »A bélyegek nem csupán postai értékcikkek, hanem a kibocsátó ország vagy nemzeti közösség kulturális névjegyei. Az első székely bélyeg üzenete az, hogy Székelyföld autonómiát szeretne« – mondta a Nemzetstratégiai Kutatóintézet elnöke, és ilyenkor visítana fel az ember, hogy ugyan mire is kap ez az ember nem is pénzt (az a legkevesebb), hanem egyáltalán bizalmat, s hogy valóban és komolyan úgy látja-e a magyarrrrr kormány, hogy ez az úr fogja kihúzni a nemzetet a stratégiából.

(...)

Tévedés ne essék: megszoktam, hogy ostoba emberek vannak a világon. Tovább megyek, hiszen még azt is belátom, nélkülük az okosság unalma öntene el mindent. De talán mégiscsak el lehetne várni, hogy bizonyos helyzetekben és pozíciókban az emberek ne beszéljenek zöldségeket. Egy bélyeggel küzdeni az autonómiáért, s méghozzá egy nemzetslamasztikai sóhivatal élén és annak első konkrét tevékenysége gyanánt – nos, mindezt aránytalannak és nevetségesnek érzem. A kis dolgok jelentőségének feketei magyarázata pedig a nyíló pitypang direktíváját meghazudtoló erővel ingerli a rekeszizmot.

Talán mindenkinek jobb lett volna, ha Szász Jenő és Fekete György is a focipályán keresi a betevőt, nem ott, ahol jól meg is találják. Késő bánat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kálmi
2014. július 19. 13:55
Na az ilyen paliknak örülhet Victor Ponta és a derék románok!
hakos
2014. július 19. 13:26
Úgy tűnik hogy Demény Péter okosnak hiszi magát, amikor ostoba embereket emleget, pedig lehet, hogy ő közéjük tartozik, a cikk alapján biztosan ...
puszika
2014. július 19. 11:37
Nem csak a magyar baloldal agonizál,hanem a román is.Benne az RMDSZ. Már a kutyáikat küldik harcba! Ez tévedhetetlen jele,hogy már nincs semmi mondanivalójuk a romániai magyarokról. MINDENT ELJÁTSZOTTAK!!! Elkezdődött az RMDSZ bomlása!!!!! Köszönjétek Markó Bélának meg az mszp-nek!!!!!!
rojtos
2014. július 19. 10:23
Javítson ki valaki, de ha jól tévedek, a nagy hömpölygő folyók is látszatra semmitmondó erekből, patakocskákból jönnek létre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!