Sokkoló! Most néztem meg Geszti Péter kivándorlós klipjét

2014. június 26. 16:01

Sting nyilvános megerőszakolása + gyilkos, szörnyeteg zene + Geszti hosszan énekel hunglish fazékhangon + reppelés = HALÁL! A Hungarian in Europe az új hidrogénbomba, Geszti Péter meg az új Teller Ede ezek szerint.

2014. június 26. 16:01
Szily László
Szily László
Cink

A Gringó Sztár Geszti összes együttese kozül messze a legrosszabb, ebben a számban pedig ijesztő erővel érezni, hogy miért.

Rögtön hatodik fokozatban indítanak, Geszti szándékosan borzalmas, magyaros kiejtéssel irtó hamisan eldalolt bevezetőjével. Ez már akkora dupla csavaros poén, hogy én is képtelen voltam értékelni. Utána jön az elkerülhetetlen reppelés, hogy aztán a népzene, a ragacsos műdal és a popzene perverz kombója, meg az izzadságszagú bobanmarkovicizmus sokkoljon tovább. Nehezen beszélek még, hallgassátok meg magatok, az is elképzelhető, hogy ez lesz az új Coco Jumbo, csak én ismertem félre.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!