Észrevételmorzsák a 444 lapszemléjéhez

2014. június 20. 10:59

Rövid szemlét közöl a Heti Válasz aktuális számáról, azon belül is az Origóról szóló írásról Erdélyi Péter a 444-en. A személyes hangvételű összefoglaló szuboptimálisra sikerült.

2014. június 20. 10:59
Borbás Barna
Válasz.hu

„Hagyományaihoz híven rövid szemlét közöl a Heti Válasz aktuális számáról, azon belül is az Origóról szóló írásról Erdélyi Péter a 444-en. A személyes hangvételű összefoglaló szuboptimálisra sikerült, ezért teljesítjük interakciós kötelezettségünket.

  • Az »Azt hittem, hogy el fogják hallgatni az Origo-sztorit a Heti Válasznál.« mondatból úgy tűnik (azt lehet sejteni), mintha valakik megpróbálták volna elhallgatni az Origo-sztorit a Heti Válasznál. Pedig annak június 12-i (múlt heti) számában beszámolt a főszerkesztő menesztéséről (5. oldal), a Válasz.hu-ra Stumpf András készített interjút Sáling Gergővel (akinek ez volt az első nyilatkozata a történtek után), Dévényi István fel. szerk. pedig a »Bármi is történt az Origónál, én az origósokkal vagyok. Ha volt politikai nyomás, azért, ha nem, akkor meg azért, mert egy ilyen súlyú döntés időzítésének ilyen szintű elcseszésével nem lehet ilyen helyzetbe hozni egy szerkesztőséget.« mondatban fogalmazott sztétmentet június 5-én.
  • »[…] Soros Gyuri bácsi, aki a 444-nél a cikkeket láttamozza, mielőtt azok a nyomdába mennek. Nem viccelek, tényleg ezekről értekeznek.« A cikkben ilyesmiről nem értekeznek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Thasaidon
2015. február 07. 23:22
Háh. Erdélyi Péter ritka beképzelt, felsőbbségtudatos, az objektivitást hírből sem ismerő kis takonypóc, engem már régóta irritál a 444-nél. :-D
Ellensúly
2014. szeptember 10. 18:40
Azért a Galamus is erős, az általad sorolt mezőny élbolyában van a helye.
MOPO3OB
2014. július 01. 12:11
És még a média háborog a reklámadó miatt. :)
Ouroboros
2014. június 23. 21:46
„Pont annyi, mint azt elhinni, hogy Lázár nem a haverjával/haverjának iratta meg a trafiktörvényt, hanem pusztán az »ifjúság védelme érdekében«.” Konkrétan bizonyíték van rá, hogy a haverjával íratta meg. Annyira nem ügyeltek a látszatra, hogy a törvényjavaslat egy unóinak elküldött verzióját egyenesen egy „Sánta János” névvel regisztrált gépen hozták létre: http://index.hu/gazdasag/2013/04/24/santa/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!