Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Hajrá akác, hajrá Magyarország

2014. május 02. 19:08

Az akácharc szenvedélyességét látva innentől elvárom a magyar kormánytól, hogy legalább ilyen határozottsággal és eltökéltséggel tisztítsa meg erdeinket a szimplán állatokat gyilkolászó hazai és külföldi hobbivadászoktól.

2014. május 02. 19:08
Vancat
No emisszió

„Nagyon bízom benne, hogy ez a mostani »akácharc« precedenst teremthet arra, hogy milyen intenzitással, szenvedéllyel és eltökéltséggel is kell megvédeni a jövőben más, őshonos vagy csak egyszerűen nekünk magyaroknak fontos és kedves természeti értékeinket.

Szóval bízom benne, hogy a jövőben a nagy többséggel és óriási felhatalmazással újra kormányzó Fidesz ugyanilyen szigorúan és kérlelhetetlenül megvédi határmenti erdeinket például az olyan ökológiai bűncselekményektől, mint amilyen az Őrségi Nemzeti Park védett területén épülő Felsőszölnök-Kétvölgy autóút pusztító munkálatai voltak.

Az akácharc szenvedélyességét látva innentől elvárom a magyar kormánytól, hogy legalább ilyen határozottsággal és eltökéltséggel tisztítsa meg erdeinket a szimplán állatokat gyilkolászó hazai és külföldi hobbivadászoktól - még akkor is, ha közöttük van Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes is.

Magától értetődőnek tartom, hogy fokozott, szigorú védelmet kapjanak a vizes élőhelyek és azok az értékes flórával, faunával rendelkező lápos területek, amelyeket mostanában gátlástalan tőzegbányászok néztek ki maguknak.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
doncseczakos
2014. augusztus 23. 19:01
Idézem az idiotizmustól szenvedő szerző szavait: "mint amilyen az Őrségi Nemzeti Park védett területén épülő Felsőszölnök-Kétvölgy autóút pusztító munkálatai voltak." Ennyi hülye, süket, barom baloldali? A szegényes fajgyűlölő agyába nem fogja fel, hogy semmiféle pusztító útépítés nem volt. De minek akarnánk, hogy egy fajgyűlölő fogja fel ezt, de a legjobb tényleg az volna, ha az ilyenek Észak-Koreába mennének, mert oda valóak. Ide nem, mert előbb-utóbb az emberek torkig lesznek a soviniszta, gyűlölködő, rasszista hülyeségeikkel, mert bár nincsenek kormányon, de blogokból irogatva, hamis bizonyítékokat előállítva bírósági pereket indítanak, hogy megkeserítsék a vidéken élők életet pusztán önző, egoista gyűlöletből, mert nem volt képes a vidéki lakosság az ő felsőbbrendű baloldali gondolkodásukkal azonossá vállni és rájuk szavazni 2010-ben és 2014-ben is.
békalepcse
2014. május 03. 22:45
Egy kis kulináris ötlet: Az akácvirágot megmossuk és lecsöpögtetjük. Palacsinta tésztába mártva forró zsírban/olajban kisütjük.
orion
2014. május 03. 20:19
Vadászik itt valaki? Mert csuda nagy hülyeségeket beszéltek ám!
kjkj945
2014. május 03. 17:46
Akácosokkal állították meg anno az alföldi futóhomokot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!