​Délután 4 van, és még nem szavaztam. Mit tegyek, drága Bolgárúr?

2014. május 25. 16:58

Nekem most a papírforma szerint – ha nem vagyok eltökélt Fidesz-szavazó, sem pedig rasszista – azon kéne morfondíroznom, hogy az ellenzék melyik pártjának adjak reményt arra, hogy 2018-ban is talán rá fogok szavazni.

2014. május 25. 16:58
Szily László
Szily László
Cink

„A többiek ennyit se gondolnak. Érdekes, hogy még a Jobbik sem, pedig nekik aztán igazán ziccer lenne az EU szapulása. A baloldali ellenzék, mit ez az EP-»kampány« során kiderült, egyáltalán nem gondol semmire. Ez azért bizarr, mert az EP-kampány előtt az volt a konszenzusos vélemény, hogy most fognak eldőlni a balosok belső erőviszonyai. És az MSZP-t kivéve a többi ellenzéki párt szavazói legalább olyan emberek, akik néha utazgatnak Európában és egy nyelven valahogy eldadognak, szóval az ember azt hitte volna, legalább emiatt megéri nekik mondani valamit.

Hát nem mondtak.

Nekem most a papírforma szerint - ha nem vagyok eltökélt Fidesz-szavazó, sem pedig rasszista - azon kéne morfondíroznom, hogy az ellenzék melyik pártjának adjak reményt arra, hogy 2018-ban is talán rá fogok szavazni. A tökös, a megélhetési komcsiknak be nem hajoló, de retrográd antikapitalista LMP-nek? Az Együtt-PM-nek, amelyik azáltal alternatívája a »régi bal«-nak, hogy még annyit sem gondol, mint azok, és a listavezetője annyira szarik a politikára, hogy előre megmondja, ki sem menne Brüsszelbe? A prolicsalád szívszorító fotójával kampányoló MSZP-nek? Gyurcsány Ferencnek? A prolik vérszomjasságát meglovagoló Seres Máriának?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
venin
2014. május 25. 22:29
Remélem otthon maradtál és tovább húzogattad a vézna kis farkincádat,-idióta seggnyaló.Elfogyott a nyalnivaló?-keress valami rendes polgári foglalkozást !!!!
S0ma
2014. május 25. 20:02
A Mandiner értesülései szerint hét ferencvárosi szavazókörben a következő eredmény született a szavazatok megszámlálását követően – ami természetesen semmilyen értelemben nem reprezentatív sem a kerület, sem Budapest, sem az ország szempontjából: 1. Fidesz-KDNP 45% 2. Együtt-PM 15% 3. DK 11% 4. LMP 11% 5. Jobbik 9% 6. MSZP 8% --- Budapest, Budapest, Te "csodás"! Lesz baloldali Halleluja!
kjkj945
2014. május 25. 18:54
"" Ha a mostani szavazatom tényleg számít abban, hogy az MSZP, az Együtt, Gyurcsány vagy az LMP legyen az ellenzék vezető ereje négy év múlva, akkor nyilvánvalóan a Fideszre vagy a Jobbikra szavazok, és közben azon drukkolok, hogy egyik nyomorult se érje el az 5 százalékot, essen ki a retekbe, és szűnjön meg az augusztusi harcsaszezon előtt.P Most megyek, kinyújtom és felvágom a tésztát a halászléhez, aztán kitalálom, mi legyen. Ha hasonló dillemával küzdesz, írd már meg, mire jutottál!P ""
Peter8811
2014. május 25. 18:41
El vitte a villanytaxi a baloldal mara DK-t.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!