Gyertek tüntetni minél többen!

2014. május 16. 09:37

Zuglói lakosként, környezetvédőként és zöld politikusként egyaránt fontos számomra a Városliget. Nagyon fontos, hogy a döntéshozók érezzék, a lakossági ellenállás jelentős a beépítéssel szemben.

2014. május 16. 09:37
Szabó Rebeka
Facebook

Zuglói lakosként, környezetvédőként és zöld politikusként egyaránt fontos számomra a Városliget. Szombat délután 16 órakor a Civilzugló egyesület szervez demonstrációt a Városligetért, mivel a választás előtt meghozott törvény értelmében a fővárosnak június 16-ig meg kell alkotni a beépítéseket lehetővé tevő új szabályozást, ezért nagyon fontos, hogy a döntéshozók érezzék, a lakossági ellenállás jelentős a beépítéssel szemben. Az Együtt- PM már a törvény megalkotásakor is tiltakozott, ezt most sem hagyjuk abba. Gyertek tüntetni minél többen!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2014. május 16. 16:21
Egy éve voltam kinn egy ismerőst kisértem. Elmentünk a Hősők terétől a Pecsáig. Rengeteg szemét volt! Ja az nem szúrja rebi néne szemét! A tervek szerint rendbe teszik. És ha legalább olyan lesz, mint a Kossuth tér, akkor meg minek pampog???
kerecsen
2014. május 16. 16:11
Megyünk Rebi! Szénát és egy lapátot hozzá, viszünk! Neked!
berzsian56
2014. május 16. 16:02
Az meg számomra egészen természetes, hogy a felhasználónak, azaz a múzeumi szakembereknek kell megmondaniuk mi, hol és milyen legyen. Ez az ő kompetenciájuk, az építészé meg az, hogy ennek az elvárásnak legjobb szakmai tudása szerint megfeleljen. A Guggenheim múzeumot sem úgy tervezték, hogy az építészek letették az asztalra a terveket,a beruházó, aki a pénz adja meg rábólintott.
berzsian56
2014. május 16. 15:44
Ha, a budapestieket megkérdezzük tízből hét a városliget melett szavazna, hiszen minden emellet szól. Központi elhelyezkedés, jó közlekedés, már meglévő működő múzeumok, szórakoztatásra alkalmas környezet, fűrdő,állatkert,vendéglátás, és nem mellesleg egy századfordulős hangulatú épített környezet. Azzal senki ne jöjjön, hogy mindezt egy beépítés tönkre fogja tenni, mert erre nagyon oda fognak figyelni. Kiváncsi lennék lehetne e találni a városban hozzá hasonlót. Ott lehet a sánta kutyát legjobban utólérni, amikor egy másik helyszint már alkalmasabbnak találnak. Ne ,ezt nevezik lobbyzásnak. Legjobb helyen lágymányoson lenne, gondolhatják azok, akik azt szeretnék, hogy ebből a beruházásból ők prifitáljanak. De hallottam már rákosrendezőről is, meg egyébb őrült ötletekről. Szüntessünk meg egy rozsdaövezetet, és építsünk helyére múzeumi negyedet. Ezek még tizedannyira sem átgondolt felvetések, de nem kétséges vannak, akik ebben érdekeltek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!