Szélsőségek Európája

2014. május 31. 13:59

A francia Nemzeti Front, a brit UKIP vagy a Dán Néppárt győzelme komoly fejtörést okozhat a hazai kormányoknak ugyanúgy, mint itthon a Jobbik megerősödése.

2014. május 31. 13:59
Knopf Alexandra
Magyar Hírlap

„További probléma az euro­szkeptikus vagy unióellenes pártok megerősödése az Európai Parlamentben. Ez megkerülhetetlen fejlemény, annak ellenére, hogy az EU-s intézmények működésében túl nagy változást nem fognak hozni az Európai Uniót elutasító pártok, hiszen még mindig a másik oldal képviselői lesznek többségben. Az EU-ellenes hangok viszont nagymértékben meg fognak erősödni, ami a politikai viták szempontjából meghatározó lehet.

Vagyis garantáltak lesznek a durva hangvételű, parázs viták a következő ciklusban, és ez főként az egyes tagállamok szempontjából lehet érdekes akkor, ha a Brüsszelben zajló, alapvetően nem országspecifikus viták a hazai napi politika szintjén is felbukkannak. A francia Nemzeti Front, a brit UKIP vagy a Dán Néppárt győzelme komoly fejtörést okozhat a hazai kormányoknak ugyanúgy, mint itthon a Jobbik megerősödése, amely a mostani választás eredménye alapján már a második legnagyobb politikai erőként aposztrofálhatja magát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Quo Vadis
2014. június 02. 03:00
Mantellman Ennek féltucatnyi gyerek? Ennek a nőnek lefogadom hogy nincs 1 gyereke se, tipikus kis karrierista "önmegvalósító" feminista A gyerekneveléshez felelősség és elhivatottság kell, az ilyenekben az nincs ezért ilyen hazugságokkal tömik a média-zombik fejét
Quo Vadis
2014. június 02. 02:57
kukagyerek Mi az, hogy szélsőséges? Hát pl a cionizmus elég szélsőséges
Quo Vadis
2014. június 02. 02:45
Szélsőséges=nem akar Koncsita Vaginával hálni, , ellenzi a homoszexuális házasságot és gyerek-örökbefogadást=megrontást, görbe uborkát eszik és szabadon, a kertben tartja a tyúkjait eu-bürokrata-"szakértők" által kiszámolt tyúkketrec helyett És nem ad labdát a disznónak, hanem krumplival, kukoricával, ételmaradékkal eteti döglött halak lisztje és GMO-s szója helyett
Quo Vadis
2014. június 02. 02:39
Valaki tudja a "hölgy" email címét? Lehetne neki véleményeket írni a mocskolódó bér-cikkecskéjével kapcsolatban
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!