Trollkampány

2014. május 23. 08:01

Vizsgáljuk meg, hogy kitől és miért szorulnak védelemre a Fidesz-kampány középpontjába állított „nemzeti értékek”.

2014. május 23. 08:01
Hargitai Miklós
Hargitai Miklós
NOL

Ami pedig az úgynevezett rezsicsökkentést illeti, az csupán egyetlen forrás, a mértékadó Magyar Nemzet szerint szálka Brüsszel szemében. A »polgári« napilap híre szerint »az EU-nak nem tetszik a rezsicsökkentés«, amit amúgy az európai sajtó akként interpretált, hogy a brüsszeli hivatalok végre fellépnek az európai energiapiac egybenyitása, az indokolatlan árnövelő tényezők megszüntetése és az árcsökkenést kikényszerítő verseny érdekében. Ennek a folyamatnak (de ez már kimaradt laptársunk írásából) pedig az a magyar kormány a fő kerékkötője, amely az áram és a gáz szabadpiacán az utóbbi években bekövetkezett árzuhanásnak csak egy részét osztotta meg a magyar lakossággal.

Tényleg nem mindegy, hogy ezekben az ügyekben kikre bízzuk május 25-én a magyar érdekek képviseletét: ha tájékozatlan és/vagy a végletekig cinikus politikai trollokra, magunkra vessünk.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyurmandia73
2014. május 23. 14:40
Ennek a faszinak három nap alatt a második szemlézett cikke ami nettó hazugság.
kispufi
2014. május 23. 14:10
brüsszelben nem a magyar érdekeket kell védeni, kéldezd meg bauelt, úgyhogy nem tudom, most épp ki mellett akarsz kampányolni. amúgy lehet, hogy én meg bauerre hallgatva kovács bélára szavazok.
Antigoné
2014. május 23. 09:40
Az EU kereke bármely fontos kérdés megoldásában oly lassan forog, hogy muszáj volt megkötni egy kissé, a politikai trollságról meg kérdezze meg kollégáit a szerkesztőségben.
atila68
2014. május 23. 09:39
Jól értem, a NOL nekimegy Szanyi Tibornak, és Gyurcsány Ferencnek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!