Nyilvánosságot!

2014. május 12. 19:40

Amíg a parlament nem hoz törvényt erről, minden antikommunista megjegyzés Orbán Viktortól vagy a Fidesztől nem más, mint üres frázis.

2014. május 12. 19:40
Fodor Gábor
Fodor Gábor
Facebook

„A magam részéről a jelenlegi parlamenti ciklusban is mindent elfogok követni a Kádár-rendszer titkosszolgálati dokumentumainak megismerhetőségért, az ügynöklistát tartalmazó mágnesszalagok kutathatóságért. Ha a Fidesz komolyan gondolja a kommunista diktatúra bűneinek elítélését, nem hagyhatja feltáratlanul a múltat. Amíg a parlament nem hoz törvényt erről, minden antikommunista megjegyzés Orbán Viktortól vagy a Fidesztől nem más, mint üres frázis.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gereb6
2014. május 13. 10:31
Egyedül Fodor Gábor szavazott nemmel a devizahitelesekre vonatkozó, Navracsics Tibor nevével fémjelzett kilakoltatási moratórium meghosszabbítására. (Index) Ez nem rezsimoratórium!
Rockpapa
2014. május 13. 08:16
Nem értem őt.Képtelen vagyok felfogni hogy ember ennyire hogyan lehet pofátlan.Az Európai parlamenti dekokrácia csődje.Pártnélkül,támogatotság nélkül valaki bejusson a parlamentbe!Én még osztja az észt!!Ahelyett hogy lapulna ,mint szar a fűben.Micsoda mocskos erők mozognak itt ,hogy ezt a semmi embert beültették a parlamentbe.!
Peter8811
2014. május 13. 05:35
Gabriella hármaskövetelménynek felelmeb liberális pufajka, liberális ÁVH és buzerál is a liberális!
kurbitalis
2014. május 13. 05:16
Kérje számon a szadeszes haverján, aki kedvére, szabadon kurkászhatott a dokumentumok között.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!