My name is Béla. Kovács Béla

2014. május 16. 17:59

Ha Béla Bond titokzatos előélete nem ébresztett gyanút 2006 környékén a Jobbik vezetőiben, akkor ugyan mi lehet az az ok, ami miatt elhajtanak valakit a pártjuk környékéről?

2014. május 16. 17:59
Boris Vian
Tutiblog
A Jobbik nagy kockázatot vállalt be Kovács Bélával. Nagyon sok pénzt kellett ahhoz adnia, hogy 2010-ben, a hazatérő Balczó helyére őt küldjék ki az Európai Parlamentbe. És még nagyobbat, hogy a 2014-es választásokra, az uniós lista harmadik, azaz nagy valószínűség szerint befutó helyére tegyék. Bár jól látható, hogy kissé sunyítottak ez ügyben is. Ugyanis az óriás plakátjukon, az első öt helyen szereplő politikusból csak hárman (Morvai, Balczó, Staudt) meg még valami csinos kiscsajszi  aki gyakornoknak készül Brüsszelbe  szerepelnek csupán. Béla Bond nem. Pedig harmadik. Így a kérdés adja magát: vajon a botránytól félve, óvatosságból maradt-e le Kágébéla a plakátról, vagy pusztán azért, mert nem valami jóképű a faszi?(Mindenesetre a kiscsajszi tényleg jobban mutat a plakáton.)

Most viszont ott tartunk, hogy a gyanúból komoly gyanú, majd vád lett. Megtudtuk ugyanis, hogy a félelem nemcsak a politikai szemlélődőben, hanem a titkosszolgálatokban is él. Kiderült ugyanis, hogy évek óta komoly nemzetközi nyomozás folyik már Kágébéla után. Az eljárás pedig most jutott abba a stádiumba, hogy Polt Péter legfőbb ügyész diplomáciai úton megkérje az európai parlament elnökét, hogy függessze fel Kágébéla eu-s mentelmi jogát. Amely vizsgálat, állítólag és a Magyar Nemzet szerint is, azért indult hősünk ellen, mert az Alkotmányvédelmi Hivatal feljelentést tett bűncselekmény gyanúja miatt már évekkel ezelőtt.

A vád pedig, bár a szervek csak célozgatnak rá (minősített ügy lévén csak annyit mondanak, hogy kettőtől nyolc évig terjedő böri jár érte), mégis mindenki sejti már, hogy kémkedés lehet. Méghozzá az oroszoknak. Akik már tényleg ott vannak a Jobbik spájzában!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dorkoka
2014. május 18. 13:39
Gyerekek itt most nincs igazság. Vizsgálódni kell, meg elgondolkodni.Meg leszűrni.
kuwiq
2014. május 18. 11:06
haha ugyan nem cirill betőkkel, de valahogy így kéne szólni a dolognak, hogy "menja zavut Kovacs, Bjela Kovats", vagy valami ilyesmi de most tányleg, a jobbik rejtegetett egy ilyen adu ászt, aki az az EU-ban sikert sikerre halmozott?? eddig azt se tudtuk, hogy van ilyen, a morvai meg a gaudi voltak a favoritok - már érthető, a gaudi miért lett kirakva az EP képviselőjelöltek közül, kellett a hely a Bjelának
Peter8811
2014. május 18. 10:45
Kovács Laci bácsi volt a legjobb orosz ügynök, az alsógatyájába volt a sárga vonalkód az amerikaiak 10 éve próbálják megfejteni de szar az eredmény. Lehallgatni is próbálták de midig csak azt hallották, hogy prutty , prutty, prutty.
Rockpapa
2014. május 18. 10:34
A jobbik is megnézhetné jobban a jelöltjeit.Előzőleg Szegedi Csanád a moszadtól,most Béla a KGB-től.Teljesen lerombolják azt,amit előzőleg okosan ügyesen felépítettek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!