Nevelje a gyerekedet Dúró Dóra!

2014. április 25. 19:38

Mindazok, akik aktívan vagy passzívan közreműködtek abban, hogy az oktatás és a kultúra ügye egy neonáci párt irányítása alá kerülhettek, menjenek a picsába.

2014. április 25. 19:38
Villámnarancs
magyarnarancs.hu

„Ötpárti egyeztetés zajlott a héten a parlamenti bizottságok összetételéről. Az MSZP megszerezte a nemzetbiztonsági bizottságot, amelyet okkal tartanak a legfontosabbnak. A Jobbik a kulturális és oktatási bizottságot elnökli majd. A Népszabadság információi szerint Dúró Dóra alakjában. (...)

Mindazok, akiknek a legkisebb szerepe volt ebben, akik aktívan vagy passzívan közreműködtek abban, hogy a Magyar Országgyűlésben az oktatás és a kultúra ügye, tehát a szimbolikusan a gyerekeink jövője és minden művészetek egy neonáci párt irányítása alá kerülhettek, nos, ezek a pártok és képviselők, együtt és külön külön, menjenek a picsába.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 298 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ellensúly
2014. április 27. 06:57
Az vajon miért nem zavarta a kedves szerzőt, amikor a hozzá közel álló politikai erő képviselői magyarellenes román politikust hívtak kongresszusuk díszvendégének, amikor megköszönték a nemzetiszocialista szlovák kormánynak ártatlan magyarok megverését, amikor virággal köszöntötték a marosvásárhelyi pogrom kitervelőjét? Gusztusos és kulturált viselkedés, a Magyar Narancs nagyobb dicsőségére.
Szőke Ciklon
2014. április 26. 19:25
"...nos, ezek a pártok és képviselők, együtt és külön külön, menjenek a picsába.” Ez ám a kultúra! Ezt nyújtotta az szdsz-es oktatás. Hát ezért zavarta ki őket a nép a parlamentből, pont úgy, mint Krisztus a kufárokat a templomokból. Vegyék már végre ezt tudomásul, na meg azt is, hogy véleményük ugyan lehet, de az már, rajtuk kívül nem érdekel senkit, nem számít semmit! Az meg, hogy a Jobbik vezeti ezt a bizottságot, talán garancia arra, hogy nem lesz többé sem "Ki tud többet a Szovjetúnióról", sem "Ki tud többet Izraelről" vetélkedő. Helyette Magyarország történelméről tanulnak a magyar diákok. Mert elvégre Magyarok vagyunk, és Magyarországon élünk. Ez így van rendjén!
Box Hill
2014. április 26. 18:47
A ma élő magyarországi felnőttek túlnyomó része a kommunisták rab hallgatósága volt. Az meg is látszik, hogy a tömeggyilkosságban világszakértővé vált uralom képezte a társadalmat. Többek között szerzőnk nyelvezetében is. Akit hullahegyek okozói neveltek, az jobb, ha nem akar tanítani senkit.
PPK
2014. április 26. 18:20
Hát inkább, mint két homokos citromos...ezek tényleg folytatják nem lesz itt nyugi a gyászmunka után se ezek mindig gyászmunkáznak a többi munka ugyanis büdös nekik...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!