A kishantosi nagy hant

2014. április 18. 10:14

Az élet parancsát tették a hant alá – a Tízparancsolattal együtt. Semmi sem szent, csak a hatalom. Irány Észak-Korea!

2014. április 18. 10:14
Modern Magyarország Mozgalom
Modern Magyarország Mozgalom blog

Valami ismét eltemetődik, mert eltemetik. A nagyjából egyharmaddal megszerzett kétharmad erőszakos barbárságával a föld alá nyomnak egy nyugatra tekintő mezőgazdasági vállalkozást. De nem a sikeres biogazdálkodási kísérlet kudarca a legnagyobb veszteség ebben. Az csak politika. Törvények áthágása a haveri zsebek megtöltésére. A választók egy része ehhez már hozzászokott, sőt, szereti. Sírba igazán az európai és magyar ember erkölcsének legszebb hagyományát tették, amikor barbár erőszakkal kiszántatták a korábbi bérlők vetését.

Az élet parancsát tették a hant alá – a Tízparancsolattal együtt. Semmi sem szent, csak a hatalom. Irány Észak-Korea!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2014. április 18. 19:09
Ezt a szöveget mintha PUSZTAI MOMA írta volna!!!!!
Eltünt
2014. április 18. 18:03
Elvtársak Kishantosért aggódnak ,bezzeg a kádári időkben földtulajdonosokat kiüzték a földjükről tanyájukból , elvtársak a kisparaszt állatait összeszedték bevitték a tszcsbe ,kisparaszt földönfutóvá lett ,a kedves elvtársak nem aggódtak .Sőt a kedves elvtársak ha nem tudták megtörni a szép gazdaságot vezető parasztot ,éjjel fekete autó ment érte bevitték a rendőrségre vallatni ,jól elverték ,sőt a kedves elvtársak a tasz szalmakazlait felgyujtották a parasztra fogták halálra itélték.Sőt volt olyan is a parasztot elvitték az ávósok azután a családja soha többet nem látta , kedves aggódó elvtársak agyon verték.
1120
2014. április 18. 15:15
Tizedik parancsolat: "Mások tulajdonát ne kívánd!" Nos, a bioparasztok fél éve használják azt, ami nem az övék! Erről ennyit, bajusz... Ez is szép: "egyharmaddal megszerzett kétharmad" :) Május 25-én rólatok is ítéletet mondanak a választópolgárok, bajusz...
Simlicska Gordon
2014. április 18. 13:02
puposteve " Ha valaki vétett a természet ellen, az nem az, aki megkapta a földet, hanem az, aki szándékosan tönkretetetett egy friss gabonaföldet.A régi tulaj." Hülye vagy? 20 éve ott gazdálkodnak, milyen FRISS gabonaföldről beszélsz? És szerinted 1100+ év alatt oda soha senki se vetett semmit? Fidesz tahó
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!