Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Vegyük már észre, ez valódi diktatúra

2014. április 14. 10:25

Igazság szerint másra számítottam. Én valóban hittem abban, hogy van az emberekben valami – nevezzük így – demokrácia utáni vágy, amely az orbáni uralmat megtöri.

2014. április 14. 10:25
Krémer Ferenc
168 Óra

„Igazság szerint másra számítottam. Én valóban hittem abban, hogy van az emberekben valami – nevezzük így – demokrácia utáni vágy, amely az orbáni uralmat megtöri. De úgy tűnik, másra van szükségük. Nem hibáztatok ezért senkit, ez csupán ténymegállapítás. Sőt, kiderült, én tévedtem. A helyzet nem olyan, mint amilyennek ítéltem.

Orbánék az adott szituációhoz szabták a választási törvényt, miközben oly módon irányították az állam intézményeit, hogy csak nekik maradjon lehetőségük. Ez dörzsölt gazemberség. Amit korábban mondtam, megismétlem: vegyük már észre, ez valódi diktatúra. Hogy változás legyen, ahhoz olyan sokkhatásnak kellene érnie Magyarországot, mint Németországot vagy Japánt a világháború végén. Olyan sokkhatásnak, amely totálisan kizárja még a lehetőséget is, hogy az Orbánhoz hasonló figurák a társadalomra rátelepedjenek. Enélkül ma már nem fog menni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ellensúly
2014. április 14. 18:04
Akkor van diktatúra, ha egy szabad választáson a nép nem a liberális szalonok által üdvösnek tartott (egyébként kis híján államcsődbe kormányzó, nem mellesleg szlovák és román nácikat támogató) politikusokat szavaz az Országgyűlésbe, ugye? Szegény Krémer okos kis feje teljesen elborult. Szívesen adnék neki egy (két-három) kijózanító pofont.
pkarcsi
2014. április 14. 16:46
Hol itt a diktatura,ha még az ilyen aljas komcsizsidó még nyugodtan irhat magyar gyalázó,hazaárulós firkálmányt.Neked diktaturában már rég csak a neved maradt volna fenn.
peninsulavaldes
2014. április 14. 16:46
Majd felébredtek egyszer..vagy bánom is én.
catalina9
2014. április 14. 16:38
lilaremény [Hozzászóló kiszűrése] 2014. április 14. 16:17 Nem Silverstein ötlete volt a "bontás" ilyen megoldása. Silverstein legfeljebb fülest kapott, hogy most lesz érdemes itt tulajdonjogot szerezni.." Szellemes!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!