A balliberális értelmiségi elit tündöklése és ..... (higgadt indulatposzt)

2014. április 17. 10:47

Úgy gondolom, hogy Konrád György és Heller Ágnes néha össze-vissza beszél. És nem, nem vagyok hajlandó inni a szavaikat.

2014. április 17. 10:47
jotunder
Örülünk, Vincent?

Igen, én úgy gondolom, hogy Konrád György és Heller Ágnes néha össze-vissza beszél. És nem, nem vagyok hajlandó inni a szavaikat. Nem mondom azt, hogy fogják be a szájukat, sőt, azt szeretném, ha ők is felszabadulnának végre, csak azt mondom, hogy egyáltalán nem vagyok hajlandó arra, hogy komolyan vegyem őket. Arra sincs igényem, hogy engem bárki komolyan vegyen, saját magam beleértve. (…)

Senki sem vette észre még, hogy ezek az emberek, akik állandóan ránk szólnak, amikor nem helyesen gondolkozunk, általában az égadta világon semmihez sem értenek?

Senki sem vette észre, hogy a »szakértők«-nek nincs »szak«-juk?

A kedves Olvasó nem tud szigorúan nézni, miközben kicsit fújtat? Megmutassam, hogy kell? Már mehet is a Kálmán Olgához. Három dolgot mondjon. Maffiaállam. Diktatúra. Elcsalták. Mondjon nagyon rossz vicceket, nevessen össze a másik szakértővel, és zárja le az egészet az úgy nevezett diadalittas nézéssel, amit majd még gyakorolni fogunk.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2014. április 17. 17:39
Nem néha. Megjegyzem Vincent felköpött és aláállt.
Ángyán Páván
2014. április 17. 15:56
"balliberális értelmiségi elit" Antagonisztikus.
balbako_
2014. április 17. 15:37
Remek munka. És a lényege:"Szabaduljunk már fel."Tényleg, 70 évvel a világháború után, 20 évvel azután, hogy kivonultak az oroszok miért nem vagyunk képesek felszabadulni? ezek a posztkomcsi múmiák meddig zsarolhatnak minket (pontosabban a balliberális oldalt)
dick52
2014. április 17. 13:12
Balliber. értelmiség. Konrád, Heller és Havas... / A múltkor mondta a TV.ben, hogy ő is az. Hát ha nem mondja, akkor hülyén halunk meg. /
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!