Schiffer András–Kálmán Olga 100-0

2014. április 09. 08:41

Ez a bő tíz perc ugyanúgy bevonul majd a sajtótörténelembe, mint Obersovszky Péter csodainterjúja Schmitt Pál köztársasági elnökkel. Másképpen persze, itt aztán szó sem volt alákérdezésről.

2014. április 09. 08:41
Gazda Albert
Cink

„Nagyon-nagyon különös beszélgetés zajlott le ma az Egyenes beszédben Kálmán Olga sztárműsorvezető és Schiffer András LMP-társelnök között. A téma a választási eredmények elemzése helyett az orbáni megszállásemlékmű lett, és a kérdező sehogy sem bírta megemészteni, hogy a kérdezett nem azt válaszolta, amit a kérdező várt.

Nem is tudom, attól tartok, hogy ez a bő tíz perc ugyanúgy bevonul majd a sajtótörténelembe, mint Obersovszky Péter csodainterjúja Schmitt Pál köztársasági elnökkel. Másképpen persze, itt aztán szó sem volt alákérdezésről, csak olyan tömény értetlenkedésről és durva szerepzavarról, amilyet én még nem láttam. Kálmán Olga egyszerűen képtelen volt felfogni, hogy Schiffer gondolhatja nem pont ugyanazt a Szabadság téri Gábriel arkangyalról, mint amit Gyurcsány Ferenc és az egyéb baloldali nagyemberek gondolnak, akarom mondani, ismételgetnek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ördöngös pepecselés
2014. június 23. 15:31
a nagy kérdés az hogy a mecénások váltanak-e a összefosásról Schifferre vagy sem. Ha igen akkor betömődhetnek az árkok és emegújulhat a bal, ha nem akkor az LMPnek csak a trójai faló szerep marad.
bsandor
2014. május 06. 16:43
Schiffer a tegnap sokat tett az antiszemitizmus ellen az áldemokrata liberálfasiszták pedig az antiszemitizmus és a Jobbik erősödéséért
balbako_
2014. április 15. 17:30
Láttam. K. Olga ugyan azt csinálta amit jobboldali interjúalanyaival szokott. Akkor Gazda Albert kussol. (Miért?)
Fahrenheit 451
2014. április 12. 11:10
"megosztásra és a gyűlöletre hegyezi ki az emlékmű állítást,nem pedig a gyászra és az áldozatok emlékére." Ez a megszállási emlékmű maga, amivel gyakorlatilag pártállami hazugságot akarnak áterőszakolni. Az a kérdés, hogy kivel tudják ezt az emlékművet megkoszorúztatni, mert pl. Angela Merkellel nem, mivel a mai Németország címere is az ominózus sas - http://hu.wikipedia.org/wiki/N%C3%A9metorsz%C3%A1g_c%C3%ADmere
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!