Kreált ellenség

2014. április 28. 20:17

Nem lilul be a fejem az IMF-től, a pálinkafőzés-ellenes EU-tól, Gyurcsánytól, a paksi szerződőktől, a Pancho Arénától, Simicskától.

2014. április 28. 20:17
Cséfalvay Attila
Kisalföld

Más ellenségekre sincs szükségem, hiába próbálnak mutogatni nekem mindenféle hirtelen és kevésbé hirtelen meggazdagodott emberkéket, ezzel összefüggésben gyártják az ideológiákat vagy szítanak intézmények ellen.

Mégsem utálom az uniót, s nem küldenék »26 éves borsodi nagypapát Szibériába«. Véleményem azért van, s ennek alapján teszek magamban különbséget műbalhé és igazi között, de nem lilul be a fejem az IMF-től, a bankoktól, a pálinkafőzés-ellenes EU-tól, a spekulánsoktól, az uzsorásnak kikiáltottaktól, Gyurcsánytól, az osztrák zsebszerződőktől, megint Gyurcsánytól, esetleg Simon százmillióitól, mint ahogy a másik oldalról a paksi szerződőktől, a Pancho Arénától, Mészáros Lőrinctől, Simicskától, a »rosszul vagyonnyilatkozóktól«.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gregorius
2014. április 28. 22:50
Annyiban igaza van, hogy a legfontosabb kérdés nem Gyurcsány, az IMF vagy a Pancho Aréna, hanem az, hogy be tudunk-e indítani egy olyan gazdasági növekedést, ami végeredményben egy igazságosabban működő társadalom alapjait teremti meg.
tango47
2014. április 28. 22:33
Miért csodálkozunk? Nem ez az első publicista, akinek nincs semmiről sem kialakult álláspontja. Egyszer majd felnő és akkor lesz nekije.
gxcapril
2014. április 28. 21:06
Az ijen idiotak miatt lehet egy orszagot tonkretenni. Amig o lophat kicsiben, kikerulheti az adozast, stb, addig ot nem erdekli mi folyik korulotte, de neha sir egy kicsit hogy az eletszinvonal miert nem no gyorsabban. Talan korul kellene neznie Svajcban, ahol ha eldobsz egy szemetet, mar he el mere dobni, tizen fognak radszolni. S akkor meg cask egy szemet eldobasarol beszeltunk.
trespass
2014. április 28. 20:51
És ez most mi ez? Elolvastam az egészet és nem lettem okosabb. Ja, de: Illés Zoltánt nem kapták szájon Győrben (sem).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!