Bringasáv az Üllőin: újabb nagy dobás

2014. április 25. 11:25

A „drogos, bölcsész, anarchista, liberális bringafutárok” – vagyis a kerékpárral közlekedők, illetve leendő bubizók – számára jó hír, hogy kerékpáros sáv létesül az Üllőin.

2014. április 25. 11:25
Bucsy Levente
KüllőnÉlő

„A »drogos, bölcsész, anarchista, liberális bringafutárok« – vagyis a kerékpárral közlekedők, illetve leendő bubizók – számára jó hír, hogy kerékpáros sáv létesül az Üllőin. És ha már lúd, legyen kövér: az autósok is örülhetnek.

Azt ígérték a Bubi-témában illetékes hivatalnokok, hogy amikor forgalomba állnak a zöld biciklik, a zónán belül bringásbaráttá teszik a közlekedést.

Magam amúgy is az Üllői út napi többszöri kényszerhasználója vagyok, ezért izgatottá tett, amikor a BKK bejelentette, hogy a Bubi- és autós szempontból frekventált sugárút belső szakaszát a fenti kritériumok alapján kitetoválják.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karbantartó9
2014. június 21. 01:10
De jó, legalább mégnagyobb dugó lesz az Üllőin! Ősztől tavaszig meg senki nem használja a felfestett bringautakat! De jó! Okos BKK! Ügyes vagy dávidka!
S0ma
2014. május 10. 13:26
Aki télen-nyáron az utakon van, tapasztalja, hogy van téli és nyári közlekedési "szokás". Mondjuk az illetékesek igyekezhetnének megoldani azt a kérdést, hogyan használják az utakat együttesen a buszok, autók és kerékpárosok. Tudomásul kell venni, hogy a nyári időszakban nem mindenki akar autóban rohadni. /Rám nem vonatkozik, több száz kilométer nem megy két keréken/.
andre
2014. május 09. 19:00
VEGRE!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!