Könyörgöm, valami terhelőt…!

2014. március 10. 07:26

Ha a mai miniszterelnök akkori főnöke, meg pár titkosszolgálati vazallus az én sárba tiprásom törvénytelen lehetőségeit latolgatja, az oké? Ha én erről tudomást szerzek, és el sem hallgatom, az bűntett?

2014. március 10. 07:26
Veress Jenő
Népszava

„Telefonlehallgatások bizonyították: az UD Zrt. egyik akkori vezetője beszélt Csányi Sándornak, az OTP elnök-vezérigazgatójának az MDF-elnök elleni adatgyűjtésről. Ez volt a »gyűjteni kéne rá terhelőt« - típusú beszélgetés.
A bíróság két éve az alapeljárásban nem jogerősen mind a négy vádlottat felmentette a vádak alól jobbára bűncselekmény hiányában.

Időközben viszont kitört a kampány, jóllehet MDF nevű képződmény már nem érdekelt benne. De a szavazói tán mégis?
Jogvégzetlenként is feltehető a kérdés: ha a mai miniszterelnök akkori főnöke, meg pár titkosszolgálati vazallus az én sárba tiprásom törvénytelen lehetőségeit latolgatja, az oké? Ha én erről tudomást szerzek, és el sem hallgatom, az bűntett?
Persze, hogy bűntett! Ha a pofa nincsen súlyban, az az orbáni Magyarországon bűntett, vétség, szabálysértés - ahogyan a kedves vendég kívánja.
»Terhelőt« gyűjteni Orbániában olyasmi, mint bélyeget, képeslapot vagy szalvétát. (Alig várom a cionista bélyeggyűjtők perét.)
Amúgy meg ebben az ügyben kilógó lólábra nagy betűkkel van írva: Fidesz.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tetigi
2014. március 10. 15:03
Jenő: ez qrwa gyenge volt. Az "alig várom a cionista bélyeggyűjtők perét" kitételt meg végképp nem értem.
bini
2014. március 10. 14:35
Mintha a 2006-os választásokkor Ebola kartársnő emlegetett volna olyat, hogy a gyöngyházfényü kisbicskáját tartogatja, hogy annak a hátába szúrja akinek azt tartogatta. Majd a KE választásnál jőttek a vakondok. Késöbb meg megrendelésre kicsinálni Almásit és az akkor már Titkosszolgálatok bevonásával padlóraküldeni az UD-ZRT-t melyet tudjuk, hogy az első Orbánykormány alatti Kormányörség vezetői alapitottak, akiket eltávolitott az új kormány. Konkurenciája Volt az Inkálnak. Innen egyenes ut vezetett Bokros karjaiba és a Retkes szdsz-hez. Úgylátszik, hogy a gyöngyháznyelü kisbicskával magát szurta tökön Herényi amit az Ebolától örökölt.
puszika
2014. március 10. 13:46
Jenő! Te semmit sem tanulsz,mindenről tudatosan lemaradsz. Az idő meg telik.Téged biztosan túlhalad!!
Berecskereki
2014. március 10. 12:15
"Könyörgöm, valami terhelőt…!" Veress Jenő. Terhelt és terhelő. Egyet fizet kettőt kap.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!