Kórisme: Fidesz

2014. március 12. 07:27

A mai Magyarország egy arrogáns, hataloméhes, saját politikai érdeke szerint ideológiákat váltogató párt kénye-kedvének van kitéve.

2014. március 12. 07:27
Varga T. Róbert
Népszava

A magyar ember történelmileg megedződött az elnyomásra. A törökök 150, az oroszok 50 évig voltak itt. Csak csöndben tűr és tűr. Elnézi, hogy az országot Orbán Viktor a saját játszóterévé teszi. Hogy adófizetők pénzéből épít magának a háza mellé stadiont. A szabályokat ő írja: tehát az írott törvény szerint megteheti. Csinál magának egy futballcsapatot. Egy akadémiát. Más számítógépes menedzserjátékokkal játszik, ő az adóforintjainkkal.

És csak csöndben tűrjük. Kapzsisága odáig fajult, hogy most már Puskás Ferenc nevét sem használhatja más. Pedig a Száguldó Őrnagy és maga az Aranycsapat minden magyar számára szent és sérthetetlen volt. 

Eddig.

A károk felbecsülhetetlenek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
andre
2014. március 12. 16:16
a Fidesszel sok bajom van... , DE!!!az elotte le-szereploktol,bornirt osmammutoktol (so called demokratikus ELLENZEK...)azonnal HANYINGERT kapok(csak a kepuk megjelenese is eleg!!!,a dumajaikra nincs is mar semmi szukseg....)
várúr
2014. március 12. 14:50
Már követni se lehet a fideszre szórt temérdek ostoba gyalázkodást. Orbán volt Mussolini, Hitler, Putyin, Lukasenko, Nepóleon, felcsuti Maradona, stb. Épp az eeetársak kommunistázzák. Ilyen béna, röhejes ellenzéket a világ nem látott. Édes Istenem... És ezek akarnak "kormányt váltani". Esetleg biciklikormányt, ahogy a szárszói szocreál bulin láthattuk. Mesterházy addig taposott, míg legalább biciklicsengőt kézbe vehette (abban is osztoznia kell Furcsánnyal).
S0ma
2014. március 12. 13:46
A demokratikus módon átalakított egészségügyben simán meg lehet tenni, hogy idős beteghez nem megy ki az orvos és az idős beteg "kénytelen" meghalni. A demokraták pedig örülnek minden egyes zsebbe tehető nyugdíjnak. Itt tartunk, elvtársak! Ott tartunk, hogy emberek tömegével éheznek ebben a honban, hogy családok szétzüllenek, hogy a kisembert szívatják, mint a torkosborzot és malacvisítástól, szaladgálástól, hazugságtól hangos az ország! Ott tartunk, hogy a malacra nemzeti jelképet tűznek, a nemzetet kidobják az ablakon, rasszistázzák, antiszemitázzák, mindenét ellopják! Aki ezt a helyzetet meg szeretné változtatni, azt meg köpködik, de abban a pillanatban összefossák magukat, amikor megkérdezik tőlük, hogy miért is? !
kukagyerek
2014. március 12. 10:26
Abban igaza van a cikk szerzőjének, hogy a fidesz egy gátlástalan köpönyeg forgató párt, de az övéi sem piskóták! bal-bolsi, jobb-bolsi, egykutya!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!