Miért tojik mindenki Horváth Andrásra?

2014. március 27. 14:32

Mert rettentő balfácán módon intézik ezt a leleplezős ügyet. Amit ma fényes módon bizonyítottak egy felháborítóan béna sajtóeseménnyel.

2014. március 27. 14:32
Szily László
Szily László
Cink

Milyenek lehetnek ebben az országban a beszariak, ha ilyenek a következményekkel nem törődő kereszteslovagok? Akiket ráadásul mentelmi jog véd a jelöltségük miatt, tehát sokkal lazábban vádaskodhatnának szinte bárkinél?

Pedig hálózatos áfacsalások nyilvánvaló módon vannak, a magyar üzletek polcait elnézve óriási mennyiségben, nem kell hisztérikus összeesküvéselmélet-hívőnek lenni ahhoz sem, hogy elhiggyük, itt nem 1-2 milliárdok mozognak bűnözőzsebekbe, és a Horváth fellépése óta eltelt események ténylegesen igazolták, hogy a NAV kamuzik, hátrál, hárít, maszatol, és direkt nem vizsgálja ki rendesen ezeket az ügyeket.

Szóval nem arról van szó, hogy Horváthék totál kóklerek lennének, vagy valami energiacella-szerű ügyben hívnák össze időről időre a sajtót. De az biztos, hogy náluk szerencsétlenebbül lehetetlenség bilit borítani.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
photopaper16
2014. március 27. 22:06
Buta drogos. Silly Szily.
GV0917
2014. március 27. 18:51
Aki belecseppen a szarba és nem tud egyedül kimászni belőle, ne csodálkozzon, hogy a fejére tojnak!Miért hagyta magát beugratni? Egy balekért senki sem szarozza össze a kezét, hogy kihúzza!
tango47
2014. március 27. 16:12
Nem kellene Horváthot bántani. A zöld dosszié lobogtatása nagyon drámai és meggyőző erejű volt!
egykettő
2014. március 27. 15:58
Én bírom Szilyt, de ez most riport a legalja fajtából. Azokat ekézi, akik tettek valamit. A tartalmi részt meg elintézi ezzel: "Vancsura a vádiratát feltette a weboldalára, ebből azért sokkal több derül ki az ügyről, mint élő szóban, ha érdekel, olvasd el." Olvasd el te idióta, járj utána a neveknek, és közöld le. Utána lehet pofázni. Az alapkérdés állatira nem az, miért bénák Horváthék. Az a kérdés, miért ilyen béna a magyar társadalom, hogy mindent eltűr.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!