Többüléses bicikli?

2014. március 27. 09:46

Van annak egy bája, hogy három külföldi mondja meg, mikor, miből legyen címlap hazánkban.

2014. március 27. 09:46
Szabó Zsolt László
Hajdú-bihari Napló

„Ron Werber vagy az Arthur Finkelstein, George Birnbaum alkotta tandem? Ez a választás egyik kérdése. E három figura évek óta meghatározó alakja a magyar politikai életnek, pedig előbbi izraeli, Finkelstein amerikai, Birnbaum pedig amerikai-izraeli állampolgár. Nem ők nyilatkoznak a mikrofonok előtt, mégis ők mondják meg, hogyan reagáljanak a pártpolitikusok a közélet történéseire, és ők azok is, akik meghatározzák, mi lesz a téma a közéletben. E három úriember kampánytanácsadó. Előbbi a Magyar Szocialista Párté, utóbbiak pedig a Fidesznek dolgoznak.

(...)

Van annak egy bája, hogy három külföldi mondja meg, mikor, miből legyen címlap hazánkban. Egyre nehezebben hiszem el, hogy nem csak színház, ami körülöttünk történik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Radio Silicon
2014. március 27. 10:16
Sajnos igaza van, nem nagyon bízok ezekben a tanácsadókban. Ezért is kell a Jobbikra szavazni.
paraklétosz
2014. március 27. 10:04
Ennyire azért nem kell túlértékelni ezeket az idegeneket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!