Nehezen tudom elhinni

2014. március 04. 19:43

Elképesztő, hogy pont ugyanazokra a szomorú reflexekre hajt ma a Fidesz, mint ami ellen 1988-ban létrejött.

2014. március 04. 19:43
Fodor Gábor
Fodor Gábor
Facebook

„Még mindig nagyon nehezen tudom elhinni, hogy hazánkban a kormány kötelezővé tette a rezsicsökkentés »eredményeinek« bemutatását a társasházakban. Elképesztő, hogy pont ugyanazokra a szomorú reflexekre hajt ma a Fidesz, mint ami ellen 1988-ban létrejött. 

Az egymást irigységből, féltékenységből vagy csak egyszerű gonoszságból feljelentő, besúgó lakótársakat, a mindent mindenkinél jobban tudó, ideológiailag képzett tömbbizalmikat, a kommunista ünnepek »megfelelő« ünnepléséért felelős főbérlőket, ezt a világot, mi magyarok, egyszer már kidobtuk a történelem szemétdombjára. 

Ne hagyjuk, hogy a szemét újra visszamásszon az életünkbe.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MZ/X
2014. március 05. 12:43
Gabika! És mi is a pártod programja?
BarbEE
2014. március 05. 12:18
Jaj de buta vagy Gabika, már megint marhaságokat vízionálsz... Szó nincsen arról, amit itt felvázolsz, egyszerűen csak irigykedsz, hogy eredményes és népszerű a rezsicsökkentés.
Kvasztics Fedor
2014. március 05. 11:07
"Elképesztő, hogy pont ugyanazokra a szomorú reflexekre hajt ma a Fidesz, mint ami ellen 1988-ban létrejött." Gábor, azért ehhez pofa kell! Te most azokhoz törleszkedsz, téged most azok tartanak el, mint politikai prostituáltat, akik ellen a Fidesz létrejött. Te meg felmondod a számodra leírt szöveget. Gábor, te egy nulla vagy, mit tettél le az asztalra politikusként? Azért vagy itt, mert Gyurcsány kivett a szemétkosárból. Vissza fogsz kerülni.
catalina9
2014. március 05. 10:05
Fodor és társai naponta bizonyítják, hogy a CÖF-ös bohóc TELITALÁLAT!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!