Sorsdöntő útjára indul a Békemenet

2014. március 12. 13:48

Eldőlt, hogy március 29-én, szombat délután indul sorsdöntő útjára a Békemenet: a választások sikeréért, tisztaságáért, a megkezdett út folytatásának jogáért, Magyarországért.

2014. március 12. 13:48
Bencsik András
Bencsik András
Facebook

„Készülődünk, szerveződünk

Eldőlt, hogy március 29-én, szombat délután indul sorsdöntő útjára a Békemenet: a választások sikeréért, tisztaságáért, a megkezdett út folytatásának jogáért, Magyarországért. Utunk célja a Fidesz nagygyűlése lesz, melyet a budapesti Hősök terén tartanak. A részletekről a menetet szervező Békemenet Magyarországért Egyesület nevében hétfőn sajtótájékoztatón számolunk be.

Ha egyetért céljainkkal, kérjük, erejéhez mérten támogassa egyesületünket, mely nem kért és nem is kapott állami támogatást, minden eddigi vállalkozását önerőből s a meneteken résztvevők áldozatvállalásával hajtotta végre.

Békemenet Magyarországért Egyesület elnöksége”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 193 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2014. március 13. 08:50
"Sorsdöntő útjára indul a Békemenet" - írják. Mi? Ja! ... Jaj ne! Ne tegyék! Annyit nem ér az egész! Annyi szép dolog van még az életben: seggnyalásért segély, meg dohánybolt, meg stadion, hát meg ott van a rezsicsökkentés is... Élvezzék azokat inkább!
Jason Bourne
2014. március 13. 08:18
Jó a fejed? Ott a helyed!
6qwasyx
2014. március 13. 08:03
Orbán Viktor 25 évvel korábban a videóban arról beszélt, hogy apja erőszakos ember volt, ő pedig aktív KISZ-tag. A Mi leszel, ha nagy leszel című felvételt a Fekete Doboz Alapítvány készítette 1988-ban. A beszélgetést a Bibó István Szakkollégiumban vették fel. Orbán Viktor többek között úgy fogalmazott: Apám utolért az ajtóban és hihetetlenül megvert, belém is rúgott néhányat. Nagyon utáltam ebben az időben az öregemet. Apám egy erőszakos ember. Igazából nem tanultam nagyon sokat, mert akkor még fociztam. Azon gondolkodtam, hogy tovább tanuljak, vagy próbáljak valami szerződést kapni egy csapatba. Állandóan mentem edzésre, volt, hogy szombaton nem mentem iskolába, mert edzésre mentem. Mindig volt egy skizofrén hajlamom, képes voltam teljesen kívülről szemlélni magamat. A KISZ-ben én nagyon aktív voltam, voltam még KISZ-titkár is harmadikos gimnazista koromig. Büszke voltam arra, hogy fölvettek a KISZ-be, nem kellett Kilián próbát tennem, mert kiváló úttörő voltam...
basatu
2014. március 13. 07:26
Jól jön majd a pénz a konyhára amit a bérsétáért,bérbégetésért kaptok persze csak időlegesen mert idővel sokkal többet kivesznek a zsebetekből.Nos példának okáért,tovább nyirbálják a segélyeket és a munkanélküli és egyébb járadékokat,megadóztatják a 120000Ft feletti nyugdíjakat,új adófajták bevezetése is sorra kerül,tovább emelik a magyar termékek árait és ezzel a együtt emelkednek tovább az import áruk árai is.Ez olyan mint a félsertések ÁFA csökkentése és máris 1500Ft/ kg lett a sertéshús ára!De sorolhatnám tovább a fidesznyik terveit de ez a bérbégetőket nem hatja meg mert ők is percemberek mint a fidesznyik rabló horda csak ők a morzsáknak is örülneknem úgy mint a gazdáik akik milliárdokat lopnak el a közös kasszából!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!