Miért kapkod a Fidesz? Mitől félnek?

2014. február 25. 08:33

Most nem Gyurcsány, hanem a Fidesz van bajban, és lesz is, ha ezt a helyzetet ügyesen kihasználja az Összefogás. Az Összefogás azonban nem ügyes, így könnyen lehet, hogy ebből sem lesz semmi.

2014. február 25. 08:33
Somogyi Zoltán
Somogyi Zoltán
Facebook

„Talán nem én vagyok az egyetlen, aki nem érti, hogy a Fidesz miért jött ki az őszödi »jelentéssel«. Az időzítés lehet annak elfedése (ez Csuhaj Ildikó gondolata), hogy az angyali szobor mégsem épül fel a választások előtt, aztán kellett valami feszültségoldó a radikális/szélső jobbnak. Ehhez képest, valószínűleg nem kalkuláltak azzal a szivárogtatók, hogy - többek között Mészáros Antónia ügyes makacsságának, ezáltal pedig Kósa Lajos ATV-s vallomásának következtében - idézhetően kiderült, a Fidesznek komoly köze van a hangfelvétel vágott kiszivárogtatásához, így felelőssége is felmerül a 2006-os eseményekben.

Most nem Gyurcsány, hanem a Fidesz van bajban, és lesz is, ha ezt a helyzetet ügyesen kihasználja az Összefogás. Az Összefogás azonban nem ügyes, így könnyen lehet, hogy ebből sem lesz semmi. Mindenesetre az megállapítható, hogy a Fidesz kapkod. A Molnár Zsolt a Maldív-szigeteken nyaralt, majd Szekeres Imrének háza van »ügyek« olyan találása, ahogy ezt tették, sztorinak nem sztori. A Fidesz kapkod, és nem érthető, hogy ekkora vezetés, és ilyen béna kacsa ellenzék mellett ez miért van. Mit mérnek? Mitől félnek?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
6qwasyx
2014. február 25. 19:25
Jó lenne, ha ez a geci fidesz eltűnne a retkes picsába. Ugyanis büdös tőlük a levegő.
NeMá
2014. február 25. 18:30
Miért kapkod a Fidesz? Mert még annyi Szabó ügy vár terítésre, kár lenne ha valamelyik kimaradna a kampányból :)
kuwiq
2014. február 25. 16:45
Izé, szóval miből gondolja ez a szerencsétlen, hogy 1. a fidesz kapkod ? 2. bűn nyilvánosságra hozni olyan beszédet amiben a kormányfő kerek perec kijelenti, amit az ellenzék egyébként folyamatosan állított, hogy nyilvánvalóan végighazudta az elmúlt másfél két évet, és ezekel a hazugságokkal nyerték meg a váasztást (a szarból)? Nem csodálkozom, hogy a remekebbnél remekebb tanácsainak köszönhetően az mdf gyakorlatilag szublimált, de azon igen, ogy mit keres még a közéletben, mint akármi? Ennél jobban nem lehet leszerepelni, amikor egy szakértő gyakorlatilag teljhatalmat és totális támogatást kap egy párttól hogy tegyen, amit jónak lát, az eredmény meg egy totális felszívódás. Szóval milyen alapon szól hozzá bármihez? Jobb helyeken a hazudós riportereket, meg az ilyen leszerepelt szakértőket nemigen juttatják médiafelülethez, és ha angy ritkán megemlékeznek róluk, az elrettentő példaként szolgál. Ez meg itt hányjaveti magát.
qccqccqcc
2014. február 25. 16:19
Tőled félnek, picim, hogy múltkor kiakadtál, és elkezdtél hisztizni, hogy te aztán most már nem vagy hajlandó kritizálni őket, mert kiderült, a baloldal elmeháborodott gyűlöletesszencia, és te ezt nem tudtad, de már látod, és nem akarod. Ettől félt a Fidesz, és most jól napvilágra küldte a nárcisztikus pszichopata újabb hazugságcunamiját...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!