Valami, ami több annál, ami most van

2014. február 14. 17:53

Annál nagyobb erő nincs a világon, mint a tudat, hogy bármin túlteszed magad, és elég erős vagy ahhoz, hogy folytasd az utad.

2014. február 14. 17:53
Oravecz Nóra
Facebook

„Az élet annak sohasem lesz katasztrófa, aki tesz azért, amire vágyik ahelyett, hogy másokon előre mászva, érdekbarátságokon keresztül érné el a vágyait - helyette saját erőből, maga valósítja meg azokat, megtapasztalva a saját erejét. Hisz abban, hogy van miért menni, és bár néha nem látja a célt, kitart, mert tudja, hogy valami vár rá. Valami, ami több annál, ami most van, és bizony ha így folytatja tovább, egyszercsak eléri a pontot, ami mident megváltoztat. Érzi, hogy mi a jövője, és ez bőven elég motiváció. Az önmagába vetett hitében az ereje. Ebben a varázsa, a csoda, ami mindent működtet, de ezt csak az érthet, aki ezen az úton jár - a saját útján. Persze igen, nehezebb lesz, sokkal nagyobb csatákat kell megvívni, de megéri, mert annál nagyobb erő nincs a világon, mint a tudat, hogy bármin túlteszed magad, és elég erős vagy ahhoz, hogy folytasd az utad.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peninsulavaldes
2014. február 15. 16:07
Igaza van, nem hagyjuk magunk!
lutra
2014. február 15. 10:12
Jó, jó, de mi a cél?! Megőrjít a kíváncsiság...
ballibbukás 2014
2014. február 15. 09:28
Sunáznám.
nyugalmazott tanár
2014. február 15. 08:54
"...nehezebb lesz, sokkal nagyobb csatákat kell megvívni, de megéri, mert annál nagyobb erő nincs a világon, mint a tudat, hogy bármin túlteszed magad, és elég erős vagy ahhoz, hogy folytasd az utad.” Előre a demokrácia intézményeit romboló internáci úton! Hajrá a zavarkeltésben! Nyomulás a szabadosság győzelme felé! Minden hatalmat a liberálfasisztáknak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!