Hazafias NépCöf

2014. február 07. 13:23

Szavazz a Hazafias Népfront jelöltjeire! Mégis csak más volt ez, mintha a pártra kellett volna. A Hazafias Népfront ugyanis a „szocialista nemzeti egység” kifejezője volt.

2014. február 07. 13:23
NOL
Nagy N. Péter

Most Civil Összefogás Fórumának (CÖF) hívják. Akkor se tudta volna senki megmondani, ki az és miből lesz a Hazafias Népfront, bár akkor az legalább világos volt, honnan a pénze. E tekintetben persze a CÖF-nél sem lehet nagyot tévedni. Ők bátor tekintettel hivatkoznak a civil tagszervezeteik adományaira. Az állítás hitelességének tekintetében tájékozódási pont lehet, hogy az egy százalékokból legtöbb pénzt gyűjtő, eredetileg nemes célt zászlajára tűző civil szervezet, a Gyermekrák Alapítvány – mint most, a visszaélési vádak kereszttüzében közölte – évente kap annyit, amennyibe a CÖF-nek csak a most bejelentett akciója kerülhet, hiszen ígérete szerint négymillió háztartásba juttat el egy komoly füzetet az előző baloldali kormányok bűneiről. És ez ennek a hazafias népfrontnak csak egy heti rutinfeladat.

Iszonyatos energiával háborúzik ez a CÖF Európával, a gyarmatosítóval, Amerikával, ha kell, a Kúriával, és mindig a nem kedve szerint való magyarokkal. Békemeneteket szervez, európai vizsgálatokat kezdeményez (EBESZ/választások), plakáthadjáratot vív, füzeteket oszt. A Fidesznek és a kormánynak nem is kell kampányolnia – elég annyit üzenni, figyeljen mindenki a Hazafias NépCöfre.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2014. február 08. 08:59
Cikknek alapvetően igaza van, még akkor is, ha egy kevésbé hiteles valaki körmölte le.
blaupanter
2014. február 08. 06:52
Valo igaz.Front az volt,par patkany bolsi vezerrel,de Nep az Nem volt.
Wagner Hopkins
2014. február 07. 23:06
http://mno.hu/migr_1834/ki-irt-teller-ede-neveben-levelet-700072
atila68
2014. február 07. 16:28
Miért fáj a baloldal kenyerén élő médiának, annak emlői élő publicistáknak, hogy a jobboldal tanul tőlük? Tessék jobban csinálni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!