Én azt gondolom

2014. február 02. 09:17

Tegnap bedobták a postaládámba a CÖF kis füzetét a „Gyurcsány-koalíció hét főbűne” címmel. Én azt gondolom, hogy azok nem érdemelnek több esélyt, akik elherdáltak 3000 milliárd forintot.

2014. február 02. 09:17
Niedermüller Péter
Niedermüller Péter
Facebook

Tegnap bedobták a postaládámba a CÖF kis füzetét a „Gyurcsány-koalíció hét főbűne” címmel. Most ne kérdezzük meg, hogy mennyibe kerültek ezek a füzetecskék, és hogy, honnan volt rá pénzük…

Én azt gondolom, hogy azok nem érdemelnek több esélyt, akik

(1) elherdálták a magánnyugdíjpénztári megtakaritásokat, 3000 milliárd forintot

(2) felemelték az ÁFA-t 27 %-ra

(3) 90 napra csökkentették a munkanélküli segély időtartamát

(4) 22.000 forintra csökkentették a szociális segély összegét

(5) akik törvénybe foglalták a szociális temetkezést

(6) akik csökkentették a táppénzt

(7) akik a Munka törvénykönyvének megszigorításával csorbították a munkavállalók jogait

(8) akik stadionokra költik a közpénzt az oktatás és az egészségügy helyett

(9) akik nem csökkentették, hanem növelték az államadósságot

(10) akik minden áldott nap azt hazudják, hogy „Magyarország jobban teljesít”

Tovább is van, mondjam még…?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2014. február 02. 13:34
A lefelé molnár tud gondolkodni????
Port Kennedy(Ausztralia)
2014. február 02. 13:28
Én meg azt gondolom a szerzőről amit Tehetetlen Dodó le is szokott rendszeresen írni.(Ez egy nagyon rafinált találós kérdés a szerzőnek). Ha megfejti nyer egy piros bögrét ez a vörös köcsög.
Papuska
2014. február 02. 13:12
Igen, a durva demagóg csúsztatások tovább is vannak! Elvettek nem létező 3000 milliárdot, aminek virtuális létrehozása törvényszerűen a létezés határára sodorta volna az országot, kockázatos volta bizonytalanná tette volna százezrek későbbi nyugdíját. Igen megszűnt az a lehetőség, hogy egyesek úgy éljenek közpénzen, hogy az idénymunkák idején alkalmazzák a dolgozót, és mikor kevesebb a munka, vagy nehezebb megbízást találni, akkor mi fizessük helyettük az illetők ellátását. Mert megszüntettük az államilag támogatott csövezést. Igaz, hogy mi érvényesítettük azt a régi magyar igazságot, hogy "aki nem dolgozik, ne is egyék!" és megpróbáltuk megakadályozni, az évszázadok óta más munkájából jól élő "klasszikus európai országok" kizsákmányoló tevékenységét irányunkban, akik a spekulációt velünk ellentétben munkának tekintik. Végül például szolgáltunk jó néhány hozzánk hasonló országnak, hogy meg lehet tenni, hogy nem hagyjuk magunkat! Megmutattuk, hogy mi is azok közé az országok közé tartozunk, amelyek reális, értékazonos ellenszolgáltatás nélkül nem adunk semmit, és elvesszük, ami nekünk jár. Bebizonyítottuk, hogy szolgák csak szolgalelkűekből urak csak önmagukban bízó, magukat sokra értékelő emberekből lesznek országon belül, és népekből lesznek a világon belül! Ez itt az országon belül kiknek nem tetszik? A szolgalelkűeknek, illetve a hazátlan, a minket kizsákmányolni akarók csatlósaiból, bérenceiből. Bevezettük, hogy Erős lehet az ország, és, hogy merjünk nagyok lenni! Ebben Önöknek mi nem tetszik?
S0ma
2014. február 02. 13:09
"Én azt gondolom, " --- A hazugság általában így kezdődik. A tények kerülésére alkalmas sztereotípia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!