Elkötelezett kiszivárogtatás

2014. február 24. 07:45

Itt vagyunk 2014-ben, és tudjuk Őszödről most már titkosszolgálatilag is, hogy minden bizonnyal Gyurcsány vezényelte.

2014. február 24. 07:45
Körmendy Zsuzsanna
MNO

„Az egyik sarkalatos tény: a kazetta házon belül készült. A másik: Gyurcsány Ferenc tudott a kiszivárogtatásról. Hiába tagadja. Nem először hazudik. A „Gerilla” fedőnevű műveletről készült, 2009-ből származó jelentésben szerepére egyértelmű utalásokat olvashatunk. Bár Rózsa-Flores Eduardo neve éppúgy anonimizálva van, mint a többieké, ő könnyen azonosítható. Gyurcsánynak az a nagy peche, hogy ő volt a miniszterelnök, mert így funkciója révén ő is rögvest azonosítható. Rózsa-Flores, aki úgy tudott titkosszolgálati célszemély lenni, mintha titkosszolgálati megbízott lenne, arról számolt be, hogy az őszödi beszéd kiszivárogtatója egy MSZP-s politikus, aki egyeztetett a miniszterelnökkel és frakciótársaival.

Ennyi éppen elég a tisztánlátáshoz. Gyurcsány most kapálózik, hetet-havat összehord Őszödről: hogy őt azért a beszédért »imádták« (!), s hogy „állva tapsolták meg”. Felidézve az ötvenes éveket, ezt könnyen el tudjuk képzelni. Az állva tapsolás azt jelenti, hogy az MSZP-ben nem volt egyetlen tisztességes ember sem, aki kikérte volna magának a permanens hazudozást. Ha Gyurcsányt »imádták a beszédéért«, akkor minden szavával egyetértettek, akkor Magyarország nekik is »kurva ország« volt. Másképp nem tapsolnak neki állva. Meg ülve sem. Meg sehogyan sem. Akkor azért állnak föl, hogy szembeszálljanak a nagy hazudozóval, aki demagógiájával, pszichopata önimádatával az egész MSZP-re árnyékot vetett. Mindent elárul a mostani baloldali összefogás erkölcsi szintjéről, hogy néhány száz szavazattöbblet reményében újból összebútoroztak egy moral insanity személlyel. Közben a ballib holdudvar kitesz magáért: vádolják a Fideszt, amiért újra elővette az őszödi beszédet, pedig »annak köszönhetné … a kétharmados parlamenti győzelmét« (Németh Péter, Népszava online, február 23.). Elképesztő kifacsarása a dolgoknak: e logika szerint a nürnbergi bíróság Hitlernek köszönhette magas beosztását.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pinter68
2014. február 24. 16:12
És egészen véletlenül az a hatalmas "leleplezés" éppen a választási kampány sűrűjében kerül napvilágra. Micsoda meglepetés! Ebből is kirajzolódik a Fidesz kampány három építőköve: 1. Járasd le a politikai ellenfeledet 2. Csökkentsd a rezsit 3. Ismételd az előző kettőt minél gyakrabban. Ennyi maradt a Nemzeti Együttműködés Rendszeréből.
pedroamigo
2014. február 24. 12:07
Zsuzsa, te mindig tisztán látsz bogaram, minden tisztán látásod ott a napi cetliden...
BőröndÖdön
2014. február 24. 11:35
Jó,jó,Zsuzsa,te mást nem írhatsz a zsemnyin zsipaóban...
states
2014. február 24. 09:52
Már teljesen érdektelen, 41 nap múlva kapnak egy újabb kétharmadot a pofájukba, Gyurcsányostól, Mesterházystól, Bajnaistól, Összefosásnak nevezett csőcselékestől.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!