Honnan vannak a százmilliók? – Reagálás Simon Gábor (MSZP) közleményére

2014. február 06. 19:17

Honnan vannak a százmilliók, mit tudott minderről Mesterházy Attila és az MSZP vezetése, és mióta tudják mindezt?

2014. február 06. 19:17
Fidesz
MTI-OS

„A legfontosabb kérdésekre a mai napon sem kaptunk választ: Honnan vannak a százmilliók, mit tudott minderről Mesterházy Attila és az MSZP vezetése és mióta tudják mindezt?

Fidesz Sajtóiroda”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2014. február 07. 13:06
Én nem hiszem, hogy Simon egy nylon-zacskóban vitte be a bankba ezt a szép summát: az valakitől érkezett a bankszámlájára. Egy ügyészi megkeresésre a bank szerintem kiadja a "számlatörténetet", ami alapján megállapítható, hogy honnan származik a pénz. Ez ilyen egyszerű!
citizen queen
2014. február 07. 12:09
No, ahogy az itt most elég szórványosan :P felbukkanó balfék trollok hozzászólásait elnézem, a reakció kábé ennyiben merül ki náluk: 1. de a Fidesz is, meg a Zorbán is lop 2. pitiáner összeg 3. de leglább lemondott/kirúgták (naná, hiszen kínossá vált a számukra) Harmatos, elvtársak. Hárítás, dedós mutogatás a másik oldalra, terelés ezerrel. Ennyit tudtok. Ezek után egyik balfék se magyarázgasson magas lóról az erkölcsről, meg morálról, hanem inkább szálljon magába.
6qwasyx
2014. február 07. 08:10
Orbán 1998: "Ne mi nyerjük a legtöbbet!" TÉVEDETT!!!
ballada
2014. február 07. 00:46
Kulcsár ügyről is hallgat a bíróság,,havonta miért szedik fel a több milliós fizetéseket ha nem intézik az ügyeket???????Jó kádári elvtársakat összeköti a mult mit gondolunk az elvtárs az elvtársát nem itéli el az eus háttér támogatással ,akasztották egymást az a multé ,az egész ballibet a korrupció tartja össze,egymást fedik.Hogyan jutott el eddig az ország ,ugy hogyan nép buta ,sőt a hóhérokat szavazta be 8 évre .Igérnek ezek jólétet kötéllel. Ajánlatos meghallgatni. http://www.utolag.com/HatterKep0206.htm
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!