A Lajost bevegyük-e?

2014. február 20. 12:54

Tudjuk, merjük, tesszük. Nincs odaát cicózás, összeáll az ancien régime pillanatok alatt, ha az érdekek úgy kívánják. De várjunk csak. Úgy kívánják?

2014. február 20. 12:54
Bazsó Bálint
Jobbegyenes

Iyenformán állati nagy biznisz volt az itthon világhírű szakembert odaengedni a svédasztal maradványaihoz, bár Gyurcsány Ferenc után már alig-alig kéne csodálkoznunk bármin is, amit politikai címén odaát folytatnak.

A DK túlmozgásos elnökének beengedése (mert ő inkább már dörömbölt, mint hívták) valahol még érthető volt. Néhány független, rendszeres körlevél és charta aláíró értelmiségi gyengéd szava és Fletó bájosan könnyed performanszai elegendő nyomást és égetően bizsergető ösztönzést váltott ki Mesterházy és Bajnai tarkóján, hogy bevegyék az egyetlen tehetséges, de egyben leghiteltelenebb baloldali politikust. Ezzel szemben a politika senkiföldjén tartósan egyeduralkodó Bokrossal való kezet rázás már az előrehaladott politikai demencia jeleit mutatja odaát.

De tényleg gyerekek. Ha már őszintén, teljes odaadással és energiával dolgoztok azon, hogy elveszítsétek a választást (e célotokba azért alaposan belerondíthat a feledékenysége miatt olyannyira szeretett táborotok), ne fogjátok vissza magatokat, jogi szakértőnek és kampányarcnak ide már tényleg csak egy Tocsik Márta és Suchman Tamás hiányzik, legalább egy közös fotózkodás után készíthetünk egy előtte - utána sorozatot a rendszerváltás utáni baloldalról. Alig lesz hiányzó.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brigadéros
2014. február 20. 22:31
A Lajost bevegyük-e? Szerintem pedig a Lajos beveheti... Ő vágta haza szoci miniszterként a rohadt kis csomagjával a magyar középosztályt és indította el a megélhetési szülést...a demográfiai hatása most ért be...köszönjük Lajos, rengeteget ártottál a nemzetnek!!!
tevevanegypupu
2014. február 20. 21:10
Csak azt tudnám mi a fene bajuk van az állítólagos ujkádári érával mikor a régikádáriban annyira jól ment nekik..
elfelejtette
2014. február 20. 18:12
Fletó, és különösen Fodor bevétele után én is már csak Lalit vártam. A papírforma be is jött. Ennyit bizonyára megért az a néhány plakát.
Akitlosz
2014. február 20. 17:40
Az egyetlen hiteles bal oldali politikus Thürmer Gyula, de ő ilyenekkel nem közösködik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!