A Nemzeti Megváltó

2014. január 01. 10:34

Április negyedikére vagy az oroszok, vagy csupán az apokalipszis négy lovasa, Orbán, Kövér, Lázár és Simicska vonul át az országon, ha nem kapaszkodtok közösen a betlehemi jászolba, hogy a megváltó váltson meg tőlük.

2014. január 01. 10:34
Harkai Péter
Huppa.hu

„Egy újabb év végével s a közeledő naptárfordulót követően már csak négy hónapotok van feleim, hogy meggyónjátok minden bűnötöket, mert április negyedikére vagy az oroszok, vagy csupán az apokalipszis négy lovasa, Orbán, Kövér, Lázár és Simicska vonul át az országon, ha nem kapaszkodtok közösen a betlehemi jászolba, hogy a megváltó váltson meg tőlük. Máskülönben feltámad a tenger, a barbárok tengere, mert utánuk már csak a vízözön.

Feketemise

A pap, Balogh Hilton Zoltán hivatalból megmutatta az emberi erőforrások misztériumát az állam – vagyis ő maga – által gondozott árva gyerekeknek, hogy hol is lakik az úristen.

A Hiltonban. Az emberi erőforrások felszentelt mengeléje és stábja odáig tudott eljutni a keresztényi szeretetben és együttérzésben, hogy még a negyven megajándékozottságában megalázott gyerek nevét sem voltak képesek megérdeklődni, bár az ellenségről precíz és végeláthatatlan listákat írogatnak. Az ajándékozásra szánt dobozokon, akár egy karácsonyi tömeges temetés urnáin, mindössze jelzésszerűen szerepeltek a nettó náci meghatározások: 11-12 éves fiú, 9 éves forma lány stb.

Hát balogzoltán kurvaanyád. Hivatalból.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2014. január 02. 00:35
"Az emberi erőforrások felszentelt mengeléje..." Ebbe a takonyba holnap rúgjon bele valaki... Aztán fogja rám. Vállalom.
Öreg
2014. január 01. 18:29
Ez egyszerüen megválaszolható: barom!!!!
tóth mária
2014. január 01. 17:54
A szerző jó úton halad, hogy legalább olyan közutálatnak örvendhessen mint a 2 Lendvai és 2 Kertész!
fogd a pénzt és kuss
2014. január 01. 17:25
jaaaj jaaaj hol a bõröndöm?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!