Közéleti megszállás, öt léggyel

2014. január 23. 11:11

Ha Orbán lennék, én is felállítanék most egy ilyen szobrot. Keveset visz, sokat hoz.

2014. január 23. 11:11
Carnivore
A KARD

„Ha Orbán lennék, én is felállítanék most egy ilyen szobrot. Keveset visz, sokat hoz.

Nézzük, mit bukhatnék vele: egy kis dádá, mint a Horthy-szobornál (nemzetközi politika), egy kis hiszti, mint mindig (hazai közélet), oszt' jó napot.

Hoz-e/megtart-e szavazatot? Hogyne. Azért csináltam. Lássuk: ez az ügy tökéletesen illeszkedik az orbáni kettős beszéd eszköztárába: egyik oldalról kiszolgálja a szélsőséges nézetek tulajait, hiszen e Fidesz által is megcélozható (nem kicsi) réteg tagjainak biztosan megdobogtatja majd a szívét egy zsírúj birodalmi sas+vaskereszt látványa. A másik oldalról meg persze lehet bizonygatni, hogy mennyire szeretjük a zsidókat és ez az egész az ő érdekükben történik. Hopp, egy-két szavazat onnan is.

Két légy nem elég egy csapásra? Akkor legyen inkább négy: gyorsan megsértjük a "bűnös" országokat is ezzel a húzással – ez a szavazók nagy részének szintén tuti bejön, mert rohadt vagány húzás az oroszlán bajszát megrángatni. (német=náci, orosz=szovjet forever, höhöhö)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
talán
2014. január 23. 19:36
Elvtársak! Rendszerváltók szervezésében /kivétel: "nem voltam ott"/ végrehajtott szobordöntés-gyalázás után nem "dádáznék".
dávid
2014. január 23. 13:05
hű de kiverte a biztosítékot a megszállási emlékmű egyeseknél. és egészen hatékonyan tekeri fel a hisztimétert. még sok ilyen szobrot, százat, ezret!
paraklétosz
2014. január 23. 12:16
Nahát. Ez a (dog)húsevő lecsapta és bekapta a sok legyet. Egészségedre!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!