Hé, Horváth!

2013. december 23. 10:16

Komoly kihívás Deutsch Tamás online tevékenységét akár egy rövid bejegyzés erejéig is megidézni.

2013. december 23. 10:16
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

Komoly kihívás Deutsch Tamás online tevékenységét akár egy rövid bejegyzés erejéig is megidézni, ehhez ugyanis egy szerepléskényszeres tinilány érzelemvilágát kell ötvözni egy rossz humorú, de agresszív netes troll hiperaktivitásával valamint a Nemzeti Együttműködés Rendszerének sajátosan kioktató arroganciájával. Mindenesetre megpróbálom, hiszen abban az országban, ahol a rendőrség a jogkövető állampolgárt üldözi a milliárdos áfacsalók helyett, semmi sem lehetetlen. Úgy képzelem, hogy Deutsch karmolni fogja az alábbi bejegyzést, mert ha nem is tökéletes, de az a mélyproli megmondás, amiben ő annyira hisz, mégis csak ott van benne:

Hé, Horváth! A brüsszeli prostik között járja egy mondás: »Sose baszakodjál az adóhivatallal és a dajcstomival!« Te meg mindkettőt meglépted, te idióta! Egy szánalmas pöcs vagy, csak röhögök rajtad: BRUHAHA-HAHAHA! A rendőrségnek meg 120 órás ultimátumot adok, hogy rabosítsák ezt a Horváth nevűt, zárják a köztörvényesek közé, aztán veszítsék el a fogda kulcsát, hadd rohadjon rá a hazudozóra a műanyag lakat!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Claypool
2013. december 23. 18:34
Majdnem sikerült is eltalálnia az aztán megjelent Deutsch írás mondanivalóját. Igaz, D. picit cizelláltabban fogalmazott, de lényegét tekintve semmiben sem tért el a Puzsér által megtippelt tartalomtól. Szeretem Puzsér észjárását, írásait. Ha lehet valakire azt mondani hogy oszt jobbra balra egyaránt, akkor ő pont ilyen.
tóth mária
2013. december 23. 13:37
bsandor: /Jobbik/ ez szép info volt, én is így vagyok velük! Boldog Karácsonyt!
kamasuka
2013. december 23. 12:24
Puzsérkém, te már akkor senki voltál, amikor valakinek próbáltak beállítani a kereskedelmi csatornán. Ki nem szarja le, hogy mit gondolsz? De kérlek, ha kiderül, hogy Horváthot itthonról v. külföldről mozgatták, mert "minden technikát ki kell próbálni", vagy csak simán egy skizofrén ökör, akkor ugye keresztben leszopod saját magad. Lécci, lécci, lécci!
HSL
2013. december 23. 11:54
puzsér 4 prezident több érzéke van, mint a zellenzéknek összevéve. lehetett volna hazai beppe grillo, de a belterjes rettegők inkább saját zsebre bohóckodnak az élő puzsér előtti behódolás helyett
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!