Valakik lopnak valamit valakitől

2013. november 19. 19:12

Ha nem loptak volna el néhány vagonnyi lóvét a költségvetésből, akkor sem Bokros-csomagra, sem Orbán-csomagra, de még Matolcsy-pakkra sem lett volna szükség.

2013. november 19. 19:12
Para-Kovács Imre
Para-Kovács Imre
Amerikai Népszava

Működő országokban ilyenkor az ügyészség veszi kezébe a dolgokat.

Az egész ügy kezd belefulladni önmagába.

A Fidesz és a kormány arról beszél, hogy minden rendben van, Horváth András ex-adóellenőr paranoiás, és a rendszer tökéletesen működik, a szocialisták nem közösködnek a Jobbikkal, amitől persze úgy tűnik, hogy lapítanak, mert ez a lopássorozat könnyedén átívelhet kormányok és pártok fölött, az LMP kényszeresen hajtogatja, hogy a szocik és a kormány közösen akadályozza meg a teljes feltárást, amitől menthetetlenül hülyéknek tűnnek, és egyáltalán nem veszik figyelembe a parlamenti vizsgálóbizottságokkal kapcsolatos fenti tényeket, aggályokat.

Az ügyről konkrétan csak elkötelezett újságírók, tényfeltárók beszélnek, de nekik meg nincsenek meg a megfelelő eszközeik, hogy feltárjanak egy ilyen politikai és üzleti bűnszövetkezetet, a helyzet tehát menthetetlennek tűnik.

A lakosság, úgyis, mint választópolgárok, hallgatnak. Nem kicsit, nagyon.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2013. november 20. 10:23
Minden szava igaz,gratula!
bigyomail
2013. november 20. 09:38
", a szocialisták nem közösködnek a Jobbikkal, amitől persze úgy tűnik, hogy lapítanak, mert ez a lopássorozat könnyedén átívelhet kormányok és pártok fölött" http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/czegledy_mszp_balfekek_puhapocsuek
cutcopy
2013. november 20. 08:16
"Valakik lopnak valamit valakitől" Hűvaze, ezt hány hetes számításod eredménye ez a következtetés..?
HSL
2013. november 19. 21:43
"Mindenki teszi a dolgát: aki lopott, lop tovább, akik falaztak neki, falaznak ismét." kurvaország aka birkanép? tetszettünk volna forradalmat csinálni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!