A legnagyobb formátumú Orbán

2013. november 13. 08:07

Lázár és Baldauf CBA vezérek mentsége annyi, hogy még fiatalok, kell a pénz nekik.

2013. november 13. 08:07
Dési János
Dési János
Népszava

A CBA vezérei még ennyit sem bíztak a véletlenre, levélben szólították föl a dolgozókat, hogy legyenek olyan jók és békemeneteljenek október 23-án. »Fontos, hogy mi mindannyian, a nemzeti érzelmű igaz hazafiak támogassuk a legnagyobb formátumú magyar politikusunkat, nemzetünk miniszterelnökét, Orbán Viktort« Kérek tíz deka parizert, de vékonyra szeletelve és egy nemzeti popsit, amelyet tisztára szeretnék nyalni.

Lázár és Baldauf CBA vezérek mentsége annyi, hogy még fiatalok, kell a pénz nekik. Most mi az az egy kis levélke azokhoz a száz és számilliókhoz képest, amely azért esik le nekik, mert látványosan szeretik a legnagyobb formátumút? Egy ilyen levél ára pár kockasajtból kijön. A nyereség oldalon meg csak ömlik a pénz.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 256 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ballada
2013. november 13. 22:52
Mi a gond azzal hogy a Fidesz szól összefogásra buzdítja híveit.Senkinek semmi köze hozzá, .Ballibsik alig voltak pár ezren irigyek az bajuk.
locsaba
2013. november 13. 22:37
ez a csaj még itt van? Aszittem összeköltöztek orosz jozefinával canadába (be, bu).
gokiburi
2013. november 13. 20:55
Én értettem mit írtál, látom viszont neked nem sikerült felfognod a miértet de xarok rá ;)
Felebarát
2013. november 13. 15:35
mire megy ez a szájtépés, nem kéne ilyenek irni a cba-nak, de egy multi, bmit megtehet,,, azt mindenki meg úgytesz ahoyg akar... max kevesebben vásárolnak ezek utána cba-nál..majd kicváncsi lennék a kéthónap mulvi vásárlási kimutatásra
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!