NAV botrány

2013. november 12. 16:01

A hétköznapi embereknek kell fellépniük az oligarchák ellen. Meg kell értenünk a rendszerváltás utáni évtizedek tapasztalatát: akkor lesz demokrácia és igazságos társadalom Magyarországon, ha nem adjuk át különböző elitcsoportoknak az irányítást.

2013. november 12. 16:01
4K!
Negyedik Köztársaság

„Horváth András volt adóellenőr bátor fellépése során feltártak jól mutatják, hogy az oligarchák maffiamódszerekkel, illegális módon rövidítik meg a közvagyont. Ezek az oligarchák ráadásul kezükben tartják a politikai irányítást is, és tevékenységük átível a politikai oldalakon. Teljesen mindegy, hogy a nagy pártok közül melyik van éppen kormányon, az oligarchák mindig ott ülnek az irányítópultnál. Mindegy, hogy »nyugatos európai fejlődést« hazudnak, vagy a »nemzetet« tűzik a zászlójukra a hatalomból ugyanaz a vékony réteg részesül.

Meg kell értenünk a rendszerváltás utáni évtizedek tapasztalatát: akkor lesz demokrácia és igazságos társadalom Magyarországon, ha nem adjuk át különböző elitcsoportoknak az irányítást. Az egyetlen esélyünk, ha a hétköznapi emberek saját maguk veszik kézbe az ország sorsát. Ehhez az első lépés, ha a választásokon nem a legkisebb rosszra szavazunk, nem az ellenzékben szimpatikusabbnak tűnő oligarchákat választjuk. Részt kell venni a közéletben, a mozgalmakban, az új és alulról szerveződő pártok munkájában. Egy normálisan működő országot nem fogunk ajándékba kapni, azt ki kell harcolnunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ballada
2013. november 12. 21:10
Ha igaz lenne a botrány akkor az illető nem mondott volna fel abban a pillanatban mikor az ügyészségre vitte az által össze ollózott rágalmat hanem helyén maradt volna és kiállna az állítása mellett.Nem mert a kollégák szemébe nézni , gyáva aljas botrány keverő.Választásig mszp jó pár személyt próbál meghurcoltatni a bemocskolni lejáratni ,erre fel lehet készülni.Kádár rendszeri gyakorlat.
Pirosz-szka
2013. november 12. 21:00
"A hozzászólásaidból szinte süt a joghoz való értés." Ez viszont egy szépen megfogalmazott, a magyarosnál is magyarosabb mondat volt. :)
ballada
2013. november 12. 20:57
NAV botrány hasonlít a videó hamisításhoz,mszp egyik szála olyan embert keresett meg a navnál aki még a lelkét eladja a baloldalnak.Szóval semmi bizonyíték nincs a navmuytinak mondott rágalomhoz.Baloldali beépített személy amin másfél éve dolgozott időzítve a választásra lejáratás céljából össze ollózott gyenge ügyet komponált,amivel elkezdte az adóhivatal elleni botrányt.
Berecskereki
2013. november 12. 19:44
LOL Talán Kovács László uniós adóügyi biztost kellene a 4J-nak megkérdeznie, mert Ő többet tudna róla mondani, hogy az unióban milyen jogszabályokat készítettek és léptettek hatályba, a nemzetközi ÁFA csalások csökkentésre, megakadályozására. Ebben Ő lenne a szakember. Netán tévedek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!