Sánta kutya

2013. október 30. 07:55

Úgy tartják, a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát. Körös Gusztávot és az ötletgazdákat könnyű volna utolérni.

2013. október 30. 07:55
Somfai Péter
Népszava

„Akárki találta ki ezt a buta hamisítást, rajta vesztettek a felvételen szereplők. Meghurcolták a szervezők - vagy az állítólagos szervezők - nevét, rossz hírbe keverték a szocialista pártot mind helyi, mind felsőbb szinten egyaránt.

Ha csak nem éppen ez volt ennek az első pillantásra kamunak látszó videónak a célja. Rágalmazni, bemártani, lejáratni. Noha szinte a felvételek megtekintése után nyomban feljelentést tettek a szocialista párt illetékesei az ügyben, a fideszes rágalommesterek máris kabátlopási ügyet kerekítettek a történtekből. Az első forduló csalásairól szót sem ejtenek, a videó ügyében máris törvénymódosítást sürgetnek.

A rendőrség nyomoz az ügyben. Hol sietnek az információk közreadásával, kiszivárogtatásával, hol mély hallgatásba burkolóznak, ezért napokkal később sem lehet tudni, mi igaz a vallomásokból és a híresztelésekből napvilágra került részletekből. Pedig a helyzet tisztázásának kulcsa a rendőrség és majd a bíróság kezében lesz. Úgy tartják, a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát. Körös Gusztávot és az ötletgazdákat könnyű volna utolérni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
feketemacska
2013. október 30. 09:46
Eső után köpönyeg. Török Zsóti bármit is le tud tagadni,még a napot és a csillagokat is az égről. Ez a szakmája. Az események sorrendje világos. Olyan kisebbségi,büntetett előéletű embereket választottak segítségül,akiknek ők utólag megtagadják a szavahihetőségüket. Ha már nem jött be az oktatófilm. De majd csak elfelejtjük a következő cirkusz kedvéért. Zsóti,ugrott a prémium.
IgazságosIzomViktor.
2013. október 30. 09:44
Ezzel az egész üggyel valami nagyon nem stimmel.Sántít az egész.Abban már kezdek biztos lenni,hogy az igazság nem fog kideülni,arra is van tippem,hogy miért.Abban is biztos vagyok hogy a baloldal nem rendel meg egy ilyen videót a fidesz lejáratására mert azt lehetetlen átvinni,mert egyértelmű,hogy totálisan kielemzik,kivizsgálják a videót.Továbbmegyek:még azt se gondolom hogy kettős csavar beiktatásával a fidesz rendelte meg.Az a gyanús,hogy a videón szereplők csinálták az egészet hogy ily módon próbáljanak pénzhez jutni.Ugyanis nem tengenek túl az intelligens megoldások e körül a videó körül.
vigyor
2013. október 30. 09:38
"Ha csak nem éppen ez volt ennek az első pillantásra kamunak látszó videónak a célja. Rágalmazni, bemártani, lejáratni." Öööööö, mégis mi más lehetett volna a célja a videónak? Igen kedves, eltaláltad, pont ez volt a célja. Az már a sajátjaid marhasága, hogy a szar, amit át akartak dobni a palánkon, a fejükre potyogott vissza...
Alarik
2013. október 30. 09:30
Azt mondd meg Somfai, ha a Maszopnál tudták, hogy ez egy szar hamisítvány-mert normál embernek ez nyilvánvaló kellett hogy legyen, rögvest a videó megtekintése alatt-vajon miért álltak ki az adott pénteken teli szájjal csesztetni Zsigót, és a Fideszt? Ha nem ők rendelték meg, akkor csak aljasok. Ha ők rendelték meg akkor mocskos bűnözők és aljasok. Te pedig egy szerecsenmosdató balfasz vagy. Gyenge egy kísérlet volt, de valószínű lesz jobb is, mert ezek soha nem változnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!